Johan Derksen maakt korte metten met kritiek op Van der Gijp

28 juni 2024, 08:15
Foto: © SBS6

Johan Derksen heeft zich donderdagavond zeer complimenteus uitgelaten over René van der Gijp. Laatstgenoemde ontbrak in de uitzending van Vandaag Inside Oranje wegens de verjaardag van zijn zoon. Volgens Derksen is Van der Gijp een ‘heel ander’ mens geworden sinds het overlijden van zijn ex-vriendin in 2016. De voormalig hoofdredacteur van Voetbal International hekelt dan ook de kritiek op Van der Gijp zijn afwezigheid donderdag.

De voormalig profvoetballer is normaliter niet weg te denken aan tafel bij Wilfred Genee en Derksen, maar liet de uitzending van donderdagavond dus aan zich voorbijgaan om de verjaardag van zijn zoon te vieren. Genee en Derksen vinden het niet meer dan normaal dat Van der Gijp op zo’n moment bij zijn familie wil zijn. Toen René zijn ex-vriendin overleed, moest hij plotseling zijn zoon nemen. Daar hebben wij ons best wel zorgen om gemaakt, omdat René leefde als een vrijgezel. Maar dat heeft hij fantastisch opgepakt, zo is Derksen lovend over zijn collega.

Artikel gaat verder onder video

Dat heeft hij echt fantastisch en serieus opgepakt. Het is echt een heel ander mens geworden, aldus de Snor. Rutger Castricum, donderdagavond de vervanger van Van der Gijp, begint vervolgens over de kritiek die er was op de afwezigheid van de oud-voetballer van onder meer PSV. Zo sprak Privé-sterjournalist Jan Uriot in de podcast Strikt Privé zijn verbazing erover uit. Nou, ik vind dat heel raar. Ik bedoel: zijn collegaatje Wilfred Genee is ook vandaag (donderdag, red.) jarig. Ja, terwijl ik dan denk: als híj dan een dagje vrij neemt, dat had ik wel… Maar goed. Of Gijp blijft weg omdat hij denkt: dan hoef ik geen cadeau te kopen voor Wilfred, wordt Uriot geciteerd door Mediacourant.

Derksen heeft de kritiek op zijn collega met ongeloof vernomen. Waar bemoeien mensen zich mee? Wij vinden het heel sociaal, zoiets zou hij vroeger nooit doen. Heel erg goed wat hij doet. En dan is er een of andere flapdrol van een roddelblad die daar een mening over heeft in een podcast… Die podcast is ook een verschrikking hè”, maakt Derksen korte metten met de criticasters van Van der Gijp. Al die klootzakken die maar meningen spuien. Laat dat aan de vakmensen over, zo voegt Derksen er nog een beetje cynisch aan toe.

Johan Derksen ergert zich aan de kritiek op de afwezigheid van René van der Gijp

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Genee weigert bekende gast bij Vandaag Inside: 'Hij komt nooit meer aan tafel, het is klaar'

Wilfred Genee zal één politicus nooit uitnodigen als tafelgast bij Vandaag Inside.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

En dan moet hij vragen waar andere mensen zich mee bemoeien? Het fossiel bemoeit zichzelf werkelijk overal mee en geeft altijd ongevraagd zijn fascistische en racistische meningen.tot het onbeschofte af

Goku
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Nee de linkse rakker en woke groepje, zijn niet racistische en doen niet aan kleineren van mensen, Sander Schimmelpenninck als voorbeeld. Voorbeeld: Fortuin werdt met de grond gelijk gemaakt door de linkse bewegingen en politiek!! Maar zeker geen actieve herinneren aan?? Ook nu worden 3 mil mensen dagelijks weg gezet als extreem rechts op dat ze op PVV gestemt hebben, nog meer mensen als racist omdat we een rechts kabinet hebben, door linkse woke groepjes of politiek, die er niet tegen kunnen dat mensen ook anders denken en die groep steeds groter word. Je beschuldigd Derksen van iets dat je zelf nu ook doet, mensen in hokjes plaatsen....

Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Was een dierenactivist die Fortuin doodschoot, dus waarom je meteen links noemt is mij een raadsel Jort Kelder de meest rechtse bal is ook een dierenactivist. Dierenactivisten is dus geen linkse hobby. Blijkbaar mag links geen commentaar hebben op extreme figuren. Als ze het daar niet mee eens waren mogen ze dat kenbaar maken, heet democratie volgens mij. meeste PVV stemmers van de laatste verkiezingen waren dus protest stemmen tegen de afgelopen kabinetten Rutte, vaste stemmers van Wilders lagen altijd tussen de 20 en 22 % En ja gezien de uitspraken van Derksen hoort hij toch echt tot de genoemde groepen, waarom mag dat niet benoemd worden ?

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Alles wat ‘rechts’ niet uit komt heet zuurlinks of woke. Lekker makkelijk. Ik heb hier al eens betoogd dat als er nooit bijvoorbeeld een PvdA geweest was, de meeste mensen met de pet in de hand hadden gestaan en waarschijnlijk in een plaggenhut hadden gewoond. Dankzij ‘links’ hebben arbeiders het heel goed gekregen, maar daar hebben ze dan weer geen actieve herinnering aan. Lekker simpel achter Wilders aan lopen met zijn simpele extremistische uitspraken die hij niet kan waarmaken. Zijn ijskast zit daarmee al bomvol.

Goku
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Dhr. Reuring, jaren PvdA gestemd toen ze nog voor de arbeider waren. Nu voeren ze een beleid (nu ook nog met die enge Groen links) waarbij de arbeider steeds moet betalen, denk aan vluchtelingen, subsidies voor alles, klimaat of Brussel waar miljoenen heen gaan was de EEG niet genoeg? En zeg niet dat we een rijk land zijn, want daar rekenen ze ook de spaarcentjes en pensioenfondsen mee wat van de bevolking is.

Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Zeker vergeten dat de VVD al meer dan 13 jaar aan de macht is, en ga nu niet zeggen dat ze links beleid voeren. Het is ongelofelijk dat een partij die de grootste ellende in Nederland achterlaat wederom aan de macht is . En voor je informatie onder de VVD zijn de belastingen het hardst gestegen ( kan je gewooni in diverse rapporten zien )

Eddie Doggenaar
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Van Gijp heeft groot gelijk,Famielie is heel belangrijk.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Familie is het belangrijkste.

gtsb
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Precies . Maar sommige luisteren niet meer naar. Het is vd gijp of vi en dan is alles slecht . V d gijp heeft na het overijden van de moeder van ,,gewoon goeie stappen gezet in zijn leven .

Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Overijden van zijn moeder ? Echt niet te geloven. Maar slaat hij nu geen vrouwen meer dan met zijn goede stappen ? En waar baseer jij deze conclusie van nu goede stappen op

gtsb
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Dat bedoel ik dus met misschien eerst een f ing luisteren joh stumperd. Ipv kijken om maar iets negatiefs te kunnen zeggen. De ex vriendin/vrouw van v d gijp is plots overleden jaren geleden De moeder van zijn zoon . Voor het overlijden was v d gijp echt een feestbeest etcetc. Daarna heeft hij de zorg overgenomen en heeft zijn leven gebeterd . Maar goed jij zal daar in negatieve zin wel weer iets van vinden. Zo triest ben je

Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Hoe weet jij dat hij niet meer feest dan, lig je iedere dag en nacht voor zijn deur ? Leven gebeterd door ieder dag op tv wijn te zuipen en thuis nog paar glazen whisky te zuipen tot diep in de nacht. Ja echt een geweldig voorbeeld, buiten zijn taalgebruik en onderwerpen die hij iedere dag bespreekt op tv. Echt een zeer goed voorbeeld voor jongeren hoor, maar blijkbaar heb jij dezelfde opvoeding gehad, gezien je beperkte niveau

gtsb
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Jou reactie zegt alles over jou. Maar goed ik had ook niks anders verwacht zoals ik al zei

Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ach een upg gevalletje, echt droevig figuurtje die zich ieder keer zo groot voordoet maar in werkelijkheid een minkukel is

Goku
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

linkse volgeling

Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ja dus ? Maar voor je informatie ben dus geen linkse stemmer, en ook zeker geen PVV stemmer

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Nee 24/7 hier zeiken over een programma 🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭. Stumperd . We weten het nu wel joh

0laf
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Vd Gijp neemt een dag vrij. Lekker belangrijk. Hier gaan we vervolgens lekker op elkaar in hakken en reageren. Zorgelijk.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Precies en dan gaat het nav die vrije dag van Van der Gijp weer over links/rechts, racisme. Ontzettend vermoeiend

gtsb
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Volgens mij is dat hier maar 1 . Die constant bij vi onderwerpen met haat komt

Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Dus ? Wat wil je nu zeggen knul, er is er maar een die constant de holmaatje uithangt voor de heertjes knul

gtsb
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Zoals eerder gezegd (dus wederom niet lezen of luisteren maar je eigen haat uitkotsen). Ik kijk vi maar ik vind niet alles leuk of ben het overal mee eens . Ik snap dat het voor jou nieuw is om niet een vaste automatische mening te hebben over 1 persoon ,maar probeer het eens .

Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Jij denkt dat het me werkelijk interesseert wat jij leuk vindt of wat jij kijkt ? Wederom echt onzin uitkramen. Mijn reacties op berichten zijn onderbouwd en gebaseerd op feiten en uitspraken die jij doet die kant nog wal raken en een obsessieve gedrag vertonen om maar alles goed te praten en totaal je ogen sluit voor de onzin deze mensen zeggen bij VI

RATJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weg met walgelijk programma snel van tv halen gelyk

KROTJE
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Derksen vindt dit......Derksen vindt dat......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen