Johan Derksen fileert Koeman: ‘Je staat niet alleen die lul te woord! Dit is niet goed, hè!’

27 juni 2024, 08:09
Foto: © SBS6

Johan Derksen vindt het ongelofelijk dat Ronald Koeman woensdagavond geen oog had voor De Telegraaf-presentator Pim Sedee. De journalist wilde de bondscoach, na afloop van de training, een vraag stellen, maar werd finaal genegeerd.

“Dit is niet goed, hè! Natuurlijk moet je gewoon even stil gaan staan…”, begint Derksen, die vervolgens met een opvallende naam komt voor Sedee. “Die lul die daar staat, want Koeman vindt hem een lul. Die sta je niet alleen te woord, maar alle mensen die morgen De Telegraaf willen lezen!”, gaat De Snor verder.

Artikel gaat verder onder video

“Dan denk ik: over een week begint de Tour de France. Die gasten fietsen tweehonderdvijftig kilometer, wat wij met de auto al ver vinden, en meteen hebben zij hun verhaal klaar”, vergelijkt Derksen. Wilfred Genee denkt te weten waarom Koeman zo reageerde: “Hij was boos over de vraag van Valentijn Driessen.”

Driessen is een collega van Sedee bij De Telegraaf. “Laat gaan, joh! Je weet inmiddels toch wel van Valentijn dat hij probeert te prikken”, zegt René van der Gijp. “Dat vind ik nou ook”, sluit Derksen het onderwerp af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem suggereert complottheorie na Nederland - Frankrijk

Willem van Hanegem komt met een opvallende reactie na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ach gut, is het geslijm al begonnen voor zijn nieuwe werkgever, lekkere woordkeuze ook weer voor een kerel van dik over de 70, echt klasse. Denk eigenlijk dat helemaal niemand die figuurtjes van de Telegraaf te woord moet staan, komt toch alleen maar bagger op papier te staan

Laurens1
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Keurig dat Derksen dit vermeld, na een dergelijke blamage past enkel nederigheid. Een deugd waarover Koeman niet beschikt en waar Barca gelukkig snel achterkwam! Louis van Gaaj had gewoon gelijk destijds, mooi stukje om te lezen van Sjoerd Mossou het AD!! Pim doet nu gewoon zijn werk beukemap, niet zo lastig toch.

Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ja dat jij de woordkeuze van dit fossiel waardeert zegt genoeg over jou. Vind het persoonlijk behoorlijk asociaal en van een tokkie niveau, maar soort zoekt soort toch

gtsb
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Dat jij 24/7 reageert op alles over vi ,zegt ook genoeg . Mensen in een hokje duwen omdat ze wel of niet een programma kijken . Wat een onzin .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen