Speler van Oranje wordt op tribunes getroost door partner en zoontje: ‘Mooiste gevoel dat er is’

25 juni 2024, 20:34
Foto: © NOS

Joey Veerman zakte dinsdagavond compleet door het ijs in de eerste helft van de wedstrijd tussen Oranje en Oostenrijk (eindstand 2-3, red.). De middenvelder van PSV werd na een half uur op zeer pijnlijke wijze geslachtofferd voor Xavi Simons, waarna er een bedroevende statistiek opdook. Na afloop dook Veerman ook op, maar dan op de tribunes bij zijn partner en kind Frenkie Joe.

Veerman nam plaats tussen zijn partner Chantalle Schilder en zoontje Frenkie Joe. Te zien was dat de zondebok van Oranje getroost werd door zijn familie. “Dit is het allerbelangrijkste, dat heeft hij ook wel even nodig”, stelt Rafael van der Vaart na het zien van de beelden bij NOS. “Dit is het mooiste gevoel dat er is”, gaat hij verder.

Artikel gaat verder onder video

“Dan ga je ook weer een beetje lachen! Het zijn allemaal mensen, en hij (Veerman, red.) wordt dan na een half uur gewisseld, met al zijn familie op de tribune. Dan is zo’n knuffeltje toch wel even mooi”, sluit Van der Vaart af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem suggereert complottheorie na Nederland - Frankrijk

Willem van Hanegem komt met een opvallende reactie na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

© NOS
It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ik vind het raar dat de spelers gelijk na de wedstrijd gelijk bij hun familie gingen zitten. Waarom gingen ze niet eerst naar de kleedkamer toe om tegen elkaar harde woorden te zeggen. Het is geen vakantie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen