Jeremie Frimpong geeft Memphis Depay opvallende nieuwe bijnaam

6 juni 2024, 23:59
Foto: © OnsOranje

Memphis Depay trad donderdagavond, tijdens de oefenwedstrijd tegen Canada (4-0), aan met een witte zweetband om het hoofd. Het accessoire was niet alleen tijdens het duel onderwerp van gesprek, maar ook daarna. Jeremie Frimpong kwam na afloop met een opvallende nieuwe bijnaam op de proppen voor de aanvalsleider van Oranje.

Depay, die goed was voor de openingstreffer in de tweede helft, kon niet bepaald rekenen op positieve reacties vanuit het Nederlandse volk om zijn accessoire. Analist Pierre van Hooijdonk noemde de aanvaller van Oranje Nick Kyrgios, een Australische toptennisser.

Artikel gaat verder onder video

Het officiële account van Oranje deelde na afloop een interviewtje met Frimpong op X. De rechteraanvaller van donderdagavond gaf Depay daar eveneens een opvallende bijnaam. “Ik voel me goed op dit moment. Blij om het team te helpen… Memphis heeft gescoord. Allen Iverson”, grapt Frimpong. Iverson is een voormalig basketballer die speelde met een zweetband.  

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 EK 2024: De (voor)selecties van alle landen op een rij

Het EK gaat spoedig van start, dus beginnen de voorselecties en definitieve selecties van de deelnemers binnen te druppelen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen