Guus Franke wil miljoenen euro's neertellen: Vitesse lijkt eindelijk van Coley Parry af te komen

24 juni 2024, 22:44
Foto: © Imago

De beoogde nieuwe eigenaar van Vitesse heeft een akkoord bereikt met Coley Parry over de schuld aan de Amerikaan. Dat schrijft het Algemeen Dagblad op basis van bronnen rondom de Arnhemse club. Vitesse lijkt zodoende eindelijk af te komen van Parry.

Ondernemer Guus Franke wordt door Vitesse gezien als de redder in nood: hij onderhandelt over een overname van Vitesse en moet miljoenen euro's in de club steken. De eerste bulk gaat dan naar Parry, zo schrijft de krant. Parry probeerde Vitesse over te nemen, maar dat mislukte. Wel had hij leningen verstrekt die werden omgezet in een schuld van 14,3 miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Dat bedrag lijkt Parry nu volledig teruggestort te gaan krijgen. "Hij stapt zo als winnaar uit maandenlange onderhandelingen", stelt het AD. Voor Vitesse is het akkoord een belangrijke stap om de proflicentie te behouden. De club is momenteel in afwachting van een antwoord uit Zeist over de vraag of volgend seizoen profvoetbal gespeeld kan worden in Arnhem.

De overname van Vitesse door Franke is nog niet afgerond: de partijen onderhandelen nog en moeten daarna ook nog langs de licentiecommissie van de KNVB.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Topscorers EK 2024: de stand in de strijd om de Gouden Schoen

Hier vind je de volledige stand in de strijd om de Gouden Schoen van het EK 2024.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zie het somber in voor Vitesse , die kerel wil wel geld zien aan het einde van alle ellende , een stiekeme samenwerking met die American is wel een optie , via The Backstreet tussen miljardair, die lui doen niks voor niks. Ik ben heel benieuwd.

vleermuis
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

ik vind nog steeds een lachertje maar ik ben dan ook vleermuis..die parry is een oplichter eerste klass..chanteert de hele boel door de hele club te laten klappen op een woekerrente die hij terug wilt..en hem nu nog winnaar noemen ook..pfff..never that

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen