‘Rulli contacteert oude club en is bereid tweede doelman te worden’

26 juni 2024, 16:12
Foto: © Imago

Gerónimo Rulli heeft aan Villarreal laten weten dat hij graag terugkeert bij de club, zo meldt MARCA. De Argentijn zou daarbij genoegen willen nemen met een reserverol achter eerste doelman Filip Jørgensen.

Rulli is na zijn blessure begin afgelopen seizoen op het tweede plan geraakt bij Ajax. Omdat hij een van de grootverdieners is in Amsterdam, zou de clubleiding niet onwelwillend zijn tegenover een vertrek. Nadat hij eerder al in de belangstelling stond van Real Betis, zou hij zichzelf inmiddels hebben aangeboden bij Villarreal. Deze club verkocht hem begin 2023 aan Ajax.

Artikel gaat verder onder video

Bij Villarreal hebben ze inmiddels wel met Jørgensen een nieuwe eerste keuze. De in Zweden geboren Deen verlengde onlangs zijn contract bij de Spanjaarden, waardoor het niet waarschijnlijk is dat hij nu alweer naar de bank verbannen zal worden. Dat is volgens de Spaanse krant geen probleem, want Rulli zou namelijk genoegen willen nemen met de rol van tweede doelman.

Rulli heeft nog een contract tot medio 2026 bij Ajax. Dat zorgt ervoor dat het voor de club uit het oosten van Spanje geen eenvoudige opgave zal worden, mochten ze inderdaad op de avances van Rulli ingaan. De Amsterdammers betaalden anderhalf jaar geleden nog een bedrag van acht miljoen euro voor de doelman, dus zullen deze niet voor niets willen laten vertrekken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alex Kroes dreigt de plank volledig mis te slaan bij Ajax

"Dit zou écht een enorme fout zijn", klinkt een waarschuwing aan Ajax van Tomislav Filipovic.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ik kan het van Rulli wel begrijpen, van mij mag hij via de voordeur naar Villareal, mijn gunfactor (gtsb ha ha ha) krijgt Geronimo.

dilima1966
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Rulli zal wel weer voor een appel en een eitje weg willen uit Amsterdam

KROTJE
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

@Dilima, zal wel "weer", weer ? Je bedoelt Rulli wil ten koste van veel tot alles weg uit Amsterdam misschien ? Ook begrijpelijk, mag. Liever in het warmere Villareal gaan bankzitten dan in ons koude Amsterdam, zou ik ook doen.

dilima1966
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Dat klopt die wil gewoon weg tegen alle kosten

dilima1966
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Hopelijk dat ajax de poot stijf houd en niet voor een troostprijs hem laat gaan

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Hoop ik ook.

Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Salaris kosten zullen ook niet kinderachtig zijn, en heb je dat dan over voor een bankzitter ? Liever een klein verlies op de transferwaarde dan salaris betalen voor iemand die weg wil, en zo geweldig was hij ook nu weer niet. Vind die Duitser wel van gelijke klasse

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen