Genee komt met opvallende openbaring: 'Z'n manager dacht dat hij niet goed genoeg was voor Oranje'

27 juni 2024, 00:07   Bijgewerkt: 27 juni 2024, 09:25
Foto: © Vandaag Inside

Orkun Kökcü plaatste zich woensdagavond voor de achtste finales van het EK met Turkije. In de volgende ronde is Oostenrijk de tegenstander, waarna de Turken in de kwartfinale mogelijk voor een affiche staan met Oranje. Bij Vandaag Inside onthult Wilfred Genee dat het management van Kökcü niet had verwacht dat het Nederlands elftal ooit in beeld zou komen voor hem.

Kökcü kon enkele jaren geleden kiezen voor een interlandloopbaan bij Nederland. Merel Ek, te gast bij Vandaag Inside, vraagt zich af of de spelverdeler momenteel een basisplaats zou hebben in de ploeg van Ronald Koeman. “Ja, hoor! Althans, niet als iedereen fit is”, begint René van der Gijp.

Artikel gaat verder onder video

“Zou hij Joey Veerman uit de basis kunnen spelen?”, vraagt Özcan Akyol zich vervolgens af. “Ik denk het wel, maar misschien Tijjani Reijnders ook wel! Hij speelt bij een grote club (Benfica, red.)!”, antwoordt Gijp. Genee komt direct met een opvallende openbaring.

“Zijn manager, Ali Dursun, zei tegen mij dat hij waarschijnlijk net niet goed genoeg was voor Oranje, dat ze daarom voor Turkije hebben gekozen. Dat heeft hij toen een keer tegen mij gezegd”, aldus de presentator van het programma. “Toen zei ik: je weet toch niet hoe goed hij gaat worden?”, sluit hij af.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen