Genee, Derksen en Van der Gijp krijgen twee dagen na flinke klap héél goed nieuws

22 juni 2024, 09:39
Foto: © Imago

Vandaag Inside Oranje heeft zich vrijdagavond uitstekend hersteld van de flinke klap die het eerder deze week heeft moeten incasseren. Het programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vestigde woensdagavond nog een laagterecord en was zelfs voorbijgestreefd door het bekritiseerde NOS Studio Fußball, maar beleefde na afloop van de ontmoeting tussen Nederland en Frankrijk op het Europees Kampioenschap z’n beste avond tot nu toe.

Mediapersoonlijkheid Tina Nijkamp bracht donderdagmorgen nog zeer teleurstellend nieuws naar buiten voor de heren van Vandaag Inside Oranje. Studio Fußball is VI Oranje voorbijgestreefd om 12.00 uur qua kijkcijfers. Studio Fußball scoort veel hoger in de leeftijdsgroep 24-54 jaar, zo klonk het. Volgens Nijkamp werd de uitzending van Vandaag Inside Oranje van woensdagavond door slechts 717.000 mensen bekeken. Een laagterecord voor Genee, Derksen en Van der Gijp, die op vrijdag 14 juni van start gingen met Vandaag Inside Oranje.

Artikel gaat verder onder video

Genee, Derksen en Van der Gijp hebben zich echter uitstekend herpakt. De uitzending na het treffen tussen het Nederlands elftal en Frankijk werd een stuk beter bekeken. Vandaag Inside Oranje heeft meteen na de wedstrijd 907.000 kijkers. En dat is een kijkcijferrecord dit EK voor de mannen, zo meldt Nijkamp zaterdagmorgen. Het Nederlands elftal was vrijdagavond sowieso in trek. De kraker tegen Frankrijk had maar liefst 5.463.000 kijkers. Van de 100 mensen die gisteravond voor de televisie zaten, keken er 83 naar het Nederlands elftal. In de doelgroep 25-54 jaar waren dat er zelfs 89. Een prachtige score, is Nijkamp lovend. De nabeschouwing werd met 2.206.000 kijkers eveneens goed bekeken.

Nederland en Frankrijk maakten er ondanks de hoge verwachtingen geen spektakelstuk van. Beide ploegen kregen goede mogelijkheden om te scoren, maar na ruim negentig minuten stond er een 0-0 eindstand op het scorebord. Xavi Simons dacht heel even de man van de avond te worden, maar helaas voor het Nederlands elftal werd zijn doelpunt afgekeurd wegens hinderlijk buitenspel van Denzel Dumfries.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Derksen stoort zich kapot en pakt Genee keihard aan: ‘Je hebt één hele nare en onbeschofte eigenschap!’

Johan Derksen uit zijn ongenoegen over een eigenschap van Wilfred Genee.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen