Gekkigheid bij Suriname van Menzo: zeer opzichtige penalty niet gegeven, tegenstander voetbalt met meterlange paardenstaart

9 juni 2024, 11:52
Foto: © Imago

Stanley Menzo heeft met Suriname een tweede overwinning geboekt in de kwalificatiereeks voor het WK van 2026. Anguilla werd met 0-4 verslagen, maar er vielen tijdens de wedstrijd meerdere opvallende aspecten te noteren.

Bondscoach Menzo koos voor enkele bekende spelers in de basis, zoals Virgil Misidjan (oud-FC Twente), Djevencio van der Kust (Sparta), Justin Lonwijk (Fortuna Sittard), Stefano Denswil (Trabzonspor, eerder Ajax) en Etienne Vaessen (RKC Waalwijk). Spelers als Jeredy Hilterman (Willem II), Gyrano Kerk (Antwerp, eerder FC Utrecht) en Sheraldo Becker (Real Sociedad, eerder ADO Den Haag/PEC Zwolle) vielen in. Dankzij doelpunten van Tyrone Conraad (2), Shaquille Pinas en Steven Austin (eigen goal) werd er vrij simpeltjes gewonnen en staat Suriname nu bovenaan in de kwalificatiepoule.

Artikel gaat verder onder video

Hoewel de wedstrijd voor Suriname van een leien dakje ging, waren er wel wat dingen om na afloop over na te praten. Zo had Suriname in de eerste helft een strafschop moeten krijgen, toen Conraad op een belachelijke manier naar de grond werd gebracht. De scheidsrechter wuifde het weg.

Ook was het haar van een speler van Anguilla opmerkelijk. Aedon Scipio, de nummer 15 en centrale middenvelder bij de thuisploeg, heeft haar dat tot aan zijn knieholtes komt. Je zou toch maar struikelen over deze enorme 'paardenstaart'...

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Daley Blind doet anderhalf jaar na vertrek opvallende onthulling over Ajax

Daley Blind kijkt nog altijd met een pijnlijk gevoel terug op zijn vertrek bij Ajax.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen