Feyenoord ontvangt miljoenenbod op Hancko, maar veegt het resoluut van tafel

20 juni 2024, 10:40   Bijgewerkt: 20 juni 2024, 10:46
Foto: © Imago

Atlético Madrid geeft gas en hoopt David Hancko spoedig over te nemen van Feyenoord, zo meldt 1908.nl donderdagochtend. Spaanse media maakten donderdagochtend vroeg al melding van interesse van Atleti in Hancko en dat klopt volgens de doorgaans goed ingevoerde supporterssite. Feyenoord heeft zelfs al een concreet bod ontvangen.

Atlético Madrid ziet in de Slowaakse verdediger van Feyenoord de ideale opvolger van Mario Hermoso, die deze zomer vertrekt bij de club uit Madrid. De Spaanse grootmacht hoopt Hancko dan ook vroegtijdig in deze transferwindow vast te leggen, maar makkelijk gaat dat niet. Het openingsbod van twintig miljoen euro komt namelijk totaal niet in de buurt van wat Feyenoord voor de Slowaaks international verlangt. De concrete aanbieding van Atleti is door technisch directeur Dennis te Kloese resoluut van tafel geveegd.

Artikel gaat verder onder video

De concrete belangstelling van de Madrilenen in Hancko zal echter blijven, weet 1908.nl. De verwachting is dan ook dat Atlético Madrid zich opnieuw gaat melden in Rotterdam-Zuid, maar de club zal dan wel een sterk verbeterde aanbieding op tafel moeten leggen. Volgens 1908.nl vertrekt Hancko in ieder geval niet voor minder dan 35 miljoen euro uit De Kuip. Het liefst houden de Rotterdammers de centrale verdediger sowieso nog in Rotterdam.

Hancko zelf is echter wel gecharmeerd van de belangstelling uit Spanje, waardoor de kans bestaat dat als Atlético Madrid het gewenste bedrag op tafel legt, Hancko ook gewoon vertrekt bij Feyenoord. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

svl
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Tsjechisch international?

FCJel
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Dit soort linksbenige spelers zijn niet voor het oprapen. Feyenoord heeft hier wel een juweeltje in handen. Ik ben groot fan van Hancko, dus het zou jammer zijn als hij weggaat.

SoWhat13
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Clubs in Engeland, Spanje en Italië denken in Nederland spelers op te kunnen pikken voor een schijntje. Maar als ze zelf een speler willen verkopen vliegen de bedragen van 50 miljoen en hoger je om de oren.

Goku
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Moet toch wel richting de 40 mil gaan, dacht dat het contract doorliep tot 2027

jurgen😎
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

het is goed dat een grote club als Atletico een officiel bod heeft uitgebracht door deze publiciteit is hij alleen maar nog interessanter voor andere clubs .

svl
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

En hij draait ook lekker door op het EK, iedereen kijkt mee.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

ja man gaat goed.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ik weet niet of hij die 40 wel waard is. Mensen vinden dat altijd wel mooi om te roeptoeteren maar het blijft Feyenoord. Je ziet het nou bij Pavlidis ook. Te goed voor de eredivisie geworden en vertrekt voor 'maar' 20miljoen in het meest gunstige geval. Dat is gewoon omdat clubs als Feyenoord en AZ Europees minder aanzien hebben dan wanneer een club zich meld in Amsterdam. Ik hoop voor Feyenoord dat ze er 35 aan overhouden maar ik denk dat ze blij mogen zijn met 30. Ik vind het wel een mooie club voor hem en daar liggen mogelijkheden om uit te groeien tot basisspeler

Goku
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Die had ook nog maar een contract tot 2025 en Hancko tot 2028, daar zit ook verschil in.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is lief van u dat u reageert op het gedeelte Amsterdam maar het ging meer over het feit dat mensen graag hoog in de boom willen zitten terwijl dat niet realistisch is

Klantenservice
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Zo'n 5 tot 10 jaar geleden gold dat absoluut ook voor Feyenoord. Met de prestaties van afgelopen jaren kun je ze echter niet meer naast AZ zetten hoor. Daar zit Feyenoord echt boven. Daarnaast speelt hij sterk als international en heeft hij nog een behoorlijk lang contract.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Leuk de discussies over bedragen . Atleti of te kloese gaan heus niemand bellen met wat de bedragen zijn . De media gokt gewoon wat . De hoogte van het bedrag hangt van veel dingen af . Zijn er meerdere die het bedrag kunnen en willen betalen byv . We gaan het zien .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen