‘Feyenoord ontvangt meerdere biedingen en onderhandelt volop met Brighton’

26 juni 2024, 10:13
Foto: © Imago

Feyenoord heeft inmiddels meerdere biedingen ontvangen van Brighton & Hove Albion voor Mats Wieffer, zo weet 1908.nl. Het lijkt er daarmee op dat de middenvelder onhoudbaar is geworden voor de Rotterdammers en een transfer ervan gaat komen.

Volgens het medium zijn Feyenoord en Brighton nog niet tot een akkoord gekomen over de transfer van Wieffer. Ondanks dat er verschillende clubs belangstelling hebben in de middenvelder, hebben alleen de Engelsen zich concreet gemeld in Rotterdam-Zuid. De speler zelf zou wel oren hebben naar een overstap naar de Premier League, maar wacht de onderhandelingen geduldig af.

Artikel gaat verder onder video

Op dit moment zouden Feyenoord en Brighton nog niet op één lijn zitten over de transfervergoeding. De nummer twee van Nederland zou graag een bedrag van dertig miljoen pond (omgerekend 35,5 miljoen euro) ontvangen voor Wieffer, terwijl de Premier League-club daar nog miljoenen onder zit. De verwachting is dat er bij een deal sprake zal zijn van een middenweg.

Mocht Wieffer daadwerkelijk vertrekken bij Feyenoord, hebben de Rotterdammers volgens 1908.nl zijn vervanger al op het oog. Deze speler is momenteel actief in het buitenland, maar Feyenoord is niet concreet voor hem. Over zijn identiteit is nog niets bekend. Bij een verkoop van Wieffer zal Feyenoord een flinke winst op hem gaan maken. In 2022 kwam hij voor 575.000 euro over van Excelsior. De Stadionclub zal wel minstens vijftien procent van de nettowinst aan de stadsgenoot moeten betalen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Zal rond de 30 mil uitkomen, das aardig wat winst, waar Excelsior mooi in mee deelt

KROTJE
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

@Goku, Lekker kassa voor je club als het voor dat bedrag door gaat. In elk geval is het goed handel bedrijven. Komt wel een andere "Wieffer" voor in de plaats.

gtsb
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

🤮 . Die was toch ook niet zo goed !,of heeft die ook ineens de krotjegunfactor . Charmeoffensiefje weer ???

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

@Goku, correctie "bedrijven" moet drijven zijn, excuses.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

@Zeik niet zo KTSSgtsb, bewijs maar eens dat ik Wieffer ooit afbrandde ? Jij bent echt ziek. Ja Wieffer krijgt van mij de gunfactor, Gimenez nog steeds, Timber ook. Als je je kan verbeteren dan is het prima, bij jou gold dat niet zeker ? En ik heb geen charme nodig om in de gunst te komen van supporters van jouw cluppie, mijn club is Ajax nog steeds de beste van Nederland, drol. Ze moeten jouw account verwijderen.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

@gtsb je zoekt het nu wel zelf op...

Storm
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Hoezo "nu"? Hij houdt gewoon niet op met zijn gejank en complotdenkerij.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Als ze rond de 30 uitkomen zou heel mooi zijn en brighton is een goede club zeg maar een rechterrijtje club als ze een wedstrijd verliezen geen ramp wordt hij niet compleet afgemaakt en een sterke competitie als er een overeenkomst komt moet hij zeker gaan.

Copa
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Het spel van gisterenavond zal zeker zijn weerslag vinden in de vraag naar spelers uit Nederland. Tevens zal de prijs behoorlijk dalen. Een jongen als Geertruida, Veerman, Schouten (de Vrij) is een aantal miljoen euro's gezakt

Storm
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Dat denk ik ook. Ook voor deze Wieffer gaan ze volgens mij geen 30 m binnnenharken. Ik kan het me niet voorstellen. Ook voor andere spelers worden niet de gewenste bedragen binnengehaald.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Als Feyenoord 30 miljoen krijgt dan kunnen ze tevreden zijn. Volgens mij gaat dat bij deze PL club wel goedkomen. Toch behoorlijke winst in korte tijd. Ben wel benieuwd wie ze ervoor terughalen

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Zijn er zat QuarlonK en als je geld genoeg hebt dan is je keuzevrijheid ook groot. Misschien Taylor ? (hahaha grapje hoor).

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

ik denk zerruoki gaat basis worden zelfde type speler hopelijk gaat ie meer laten zien.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen