'Feyenoord meldt zich na het weekend met openingsbod: tachtig procent kans op goede afloop'

2 juni 2024, 15:02
Foto: © Imago

Feyenoord zal zich na het weekend melden bij Sparta Praag met een openingsbod op trainer Brian Priske, zo meldt 1908.nl. De vicekampioen van de Eredivisie heeft al een persoonlijk akkoord met Priske, dat dit weekend 'verder formeel wordt uitgewerkt'. Als dat is gebeurd, volgt een openingsbod.

Deze week schreef het Algemeen Dagblad dat Feyenoord al een bod zou hebben uitgebracht op Priske van circa een miljoen euro. Volgens 1908.nl was dat echter geen formeel bod, maar werd ‘informeel afgetast’ dat zo'n één miljoen euro onvoldoende zou zijn om Priske los te weken uit Praag.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord zal zich vermoedelijk dus met ene hoger bedrag gaan melden. "Ingewijden melden dat het voor zo'n tachtig procent zeker is dat Priske inderdaad de nieuwe hoofdtrainer van de Rotterdammers wordt", schrijft de Feyenoord-nieuwswebsite.

Er zou inmiddels nog één andere buitenlandse kandidaat zijn bij Feyenoord, met wie wordt gesproken. Naar die kandidaat zal definitief worden overgeschakeld als Priske toch onhaalbaar blijkt. "De naam van deze kandidaat wordt in een later stadium bekend gemaakt. Het betreft geen Nuri Sahin, Kevin Muscat of Fabian Hürzeler", zo klinkt het.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wie is Brian Priske, de mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord met een opvallende Nederlandse link?

Een eerste introductie met Brian Priske, de mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Feyenoord stort helemaal in zonder Slot.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Misschien wel, misschien niet. Niemand kan in de toekomst kijken, dus we zullen het gaan zien.

Bean
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Praag moet gewoon minimaal 10mln vragen en anders komt pilske niet. feijenoord heeft buiten alex pastoor geen alternatieven dus gewoon hoog in de boom zitten.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

@bean wat je zelf zou willen, is niet automatischwat er zou moeten. Zoals in een ander artikel te lezen valt Bean, staat er al een andere buitenlandse trainer klaar waar ze op over kunnen schakelen als ze hier niet uitkomen. Heb het nog even uitgezocht voor je, maar Alex Pastoor is geen buitenlandse trainer. Je bericht lijkt dus niet helemaal te kloppen.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

De horizon van Bean reikt niet zo heel ver blijkt wel. Ik vrees dat die ophoud bij de bovenkant van zijn beeldscherm.

gtsb
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Lekker laten lullen die bean die wil gewoon aandacht . Trapt tegen alles aan klantenservice . Bredatillidie dat het minder gaat zou kunnen . Maar instorten dat niet. De organisatie staat . Misschien een idee om te bewerkstellige voor de club uit waarschijnlijk jou woonplaats .

gtsb
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Zijn eierdop zit te strak rechtsbekaf 🤣🤣🤣

Klantenservice
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

@gtsb soms heb je gewoon nog hoop dat er een mooie voetbaldiscussie uit kan komen als je stuurt op het beargumenteren van een mening 🙈😂

Bean
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

klantenservice nu zit je zelf ook bevooroordeeld te reageren want er is immers nog geen AKKOORD tussen de clubs. Dus waarom niet hoog in de boog zitten? Praag weet ook dat feijenoord de CL miljoenen krijgt dus. Tenzij het een matige coach is die ze graag willen laten gaan voor minder dan 10mln

Klantenservice
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

@bean lees vooral mijn reactie nog een keer. Ik heb niet gezegd dat er al een akkoord is. Ik zei dat er een tweede buitenlandse trainer klaar stond om mee in gesprek te gaan, als ze er met Priske niet uitkomen. Dit laat juist zien in mijn reactie dat er nog geen akkoord is voor de overstap. Kun je aangeven hoe je er bij komt dat Alex pastoor het enige alternatief van Feyenoord is als Priske niet doorgaat? Alex pastoor is namelijk duidelijk geen buitenlandse trainer.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Waar baseer jij dat op? Onder Slot speelde Feyenoord altijd met 10 man. Ik heb genoten van Slot maar ben blij dat weg weg is. Spelers die kunnen voetballen stelt hij niet op. Degene die geen bal raakt wel.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Hahaha die bosz van jou heeft nog één droom kan ik je vertellen, En ik ken het hele zooitje om hem heen. Trainer van Feyenoord worden. Maar wij vergeten niet he,

Jose Charmes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Echt NIET!!!

boyke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wat kunnen mensen hier toch laag dunkend ergens over schrijven. BredaTil die toch van geluk mag spreken dat zijn NAC met enorm veel geluk terug in de eredivisie voor 1 jaartje. Bean die verstand heeft nog minder dan een kleuter en een bloedhekel aan Feyenoord heeft maar vergeet dat zijn eigen club helemaal niets kan presteren. De boel aan het opjutten is en vel erin trappen. Geef die man toch geen aandacht. Zo zijn er wel meer die totaal geen enkel besef hebben wat ze schrijven en blind zijn voor andere clubs. Gun iedereen het zijne en laat ze lekker spelen. De beste kapiteins staan hier aan wal schijnbaar he Bean over je Slot en Nu Pikske terwijl je op iedereen wat aan te merken hebt terwijl je zelf incontinent bent met je gezeik en een eg ziek persoontje bent met je opjutten. Wil je zo graag aandacht, Het was even rustig maar het begint weer dus zal een nepaccount aan gaan maken met Bean2

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen