‘Excelsior wil meer geld zien voor Driouech, nieuwe buitenlandse concurrentie voor PSV’

6 juni 2024, 08:24
Foto: © Imago

Excelsior wil meer geld ontvangen van PSV voor Couhaib Driouech. De Eindhovenaren legden in de afgelopen weken een bod van twee miljoen euro op tafel voor de buitenspeler, maar dat vindt de degradant niet genoeg.

Eerder deze week kwam naar buiten dat PSV hoopt de transfer van Driouech voor het einde van de week af te ronden. Om dat voor elkaar te krijgen, zouden de Eindhovenaren een bod van twee miljoen euro bij Excelsior hebben neergelegd. Volgens het Eindhovens Dagblad is dat niet voldoende voor de Rotterdammers.

Artikel gaat verder onder video

Excelsior zal deze zomer tot verkoop over moeten gaan, wil het nog iets aan de vleugelspeler verdienen. Driouech beschikt namelijk over een contract tot medio 2025 en kan zodoende na het komende seizoen gratis de deur uitlopen. De verwachting is dan ook dat de transfer van de Marokkaan nog wel rond gaat komen.

Volgens de krant zijn er ook verschillende buitenlandse clubs die denken aan de komst van Driouech. Eerder kwam al naar buiten dat Sporting Portugal en Royal Antwerp FC interesse in hem hebben. Daar kan nu nog een club aan worden toegevoegd. Het Red Bull Salzburg van Pepijn Lijnders zou zich namelijk willen versterken met de aanvaller. Mede door deze interesse denkt de clubleiding van de Rotterdammers een hoger bedrag dan twee miljoen euro te kunnen ontvangen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Aanbieding van PSV blijkt niet goed genoeg: vertrek uit Eindhoven is een feit

PSV ziet een speler vertrekken: 'Hij past met zijn karakter en speelstijl binnen het door ons geschetste profiel.'

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ze wachten nog even op de subsidie vanuit de gemeente Eindhoven. Makkelijk uitgeven geld van de belastingbetaler.

Willemklein1950
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Zat clubs die van het belastinggeld van ons burgers nog enig bestaansrecht hebben. Beetje kinderachtig om alleen Psv te benoemen. Mvg Willem Klein

dilima1966
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ik snap niet dat ajax geen interesse heeft in Driouech

divano
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Driourech leuke speler maar zou toch minstens 3,5 op moeten brengen, zou goede voor Feyenoord kunnen zijn sowieso voor de breedte

Storm
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Gelijk hebben ze.

Bean
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

excelsior binnen 6 mnd 2mln door de plee gespoeld door destijds niet te verkopen. Driouech wil naar psv dus excelsior zit in het nauw. Niet akkoord gaan met de eisen van psv betekent ontevreden speler en ook een veel te dure speler qua salaris in de kkd. Financieel wanbeleid schijnt besmettelijk te zijn daar op zuid.

Willemklein1950
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Dacht al, waar blijft commentaar van Boontje, bij deze dan. En, even voor de duidelijkheid, Excelsior speelt niet op Zuid, behalve tijdens de derby's. Mvg Willem Klein

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Bij PSV zal Driouech ook voor de breedte zijn, want "King" Noa (Lang) zal zich toch niet van zijn troon laten stoten.........(?!)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen