‘Ten Hag weet spoedig meer over toekomst bij Manchester United’

3 juni 2024, 14:17
Foto: © Imago

Erik ten Hag verwacht deze week meer te horen over zijn toekomst, zo meldt Sky Sports. De Nederlander eindigde met Manchester United op een teleurstellende achtste plaats in de Premier League, waardoor het hoogst onzeker is of hij ook volgend jaar nog voor de groep staat op Old Trafford.

Volgens Sky Sports zal Ten Hag deze week nog duidelijkheid krijgen over zijn aanblijven bij Manchester United. Vorige week is de clubleiding begonnen met de beoordeling van het afgelopen seizoen, waarna zal worden beslist wie volgend seizoen de touwtjes in handen heeft op Old Trafford.

Artikel gaat verder onder video

Onder leiding van Ten Hag eindigde Manchester United afgelopen seizoen op een teleurstellende achtste plaats met een negatief doelsaldo van één. Plaats acht is de laagste klassering voor the Red Devils sinds de intrede van de Premier League. Toch bestaat de kans dat Ten Hag zijn baan in Manchester met de laatste officiële wedstrijd van het seizoen heeft gered.

Vorige week stond Manchester United namelijk in de finale van de FA Cup tegenover Manchester City. Dat duel werd door de ploeg van Ten Hag tegen alle verwachtingen in met 1-2 gewonnen. Daardoor won de Nederlander na de League Cup van vorig jaar zijn tweede prijs in evenveel seizoenen in Engeland.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Erik ten Hag haalt verwoestend uit naar Ajax: 'Schandalig, zó dom'

Erik ten Hag is bijna twee jaar later nog altijd niet te spreken over de manier waarop Ajax is omgegaan met Marc Overmars.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen