Engelse internetpersoonlijkheid doet zeer bijzondere voorspelling over Nederlands elftal voor het EK 2024

11 juni 2024, 16:44
Foto: © Imago

Morgan Burtwistle, op het internet beter bekend als AngryGinge, heeft niet zo’n enorme hoge pet op van het Nederlands elftal, zo blijkt uit een voorspelling die hij heeft gedaan. OneFootball heeft aan verschillende prominenten gevraagd wat zij denken van het EK 2024. De meest uit het oog springende voorspelling is gegeven door de internetpersoonlijkheid uit Manchester, die denkt dat het vroeg klaar is met het Nederlands elftal.

Bekende internetpersoonlijkheden moesten de winnaar, de nummer twee, een dark horse, een land dat niet verder komt dan de groepsfase en de topscorer kiezen. Burtwistle doet een bijzondere voorspelling en zet ‘Netherlands’ neer bij het land wat niet voorbij de groepsfase komt. De man uit Salford (een wijk in Manchester) voorspelt Engeland als winnaar en Harry Kane als topscorer van het toernooi.

Artikel gaat verder onder video

Ook zitten er een aantal voetballers in het lijstje zoals Mario Götze, Nuri Sahin en voetbalster Lucy Bronze. Götze, de oud-PSV’er, denkt dat Italië niet uit de poule komt met Kroatië, Spanje en Albanië, zo liet hij weten in zijn voorspellingen. De Duitser vindt het geen moeilijke keuze om de kampioen aan te wijzen. “Duitsland! Ik heb vertrouwen in de kracht van het team, en in de steun van het Duitse publiek (thuisvoordeel)”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ronald Koeman looft Hélène Hendriks en Noa Vahle na zaterdag

Ronald Koeman is zeer te spreken over de manier van werken van Hélène Hendriks en Noa Vahle.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen