Duitsland - Denemarken gestaakt na minutenlange campagne van Jeroen Grueter

29 juni 2024, 21:38   Bijgewerkt: 29 juni 2024, 22:21
Foto: © NOS

De wedstrijd tussen Duitsland en Denemarken is zaterdagavond enige tijd stilgelegd. Vanwege noodweer achtte scheidsrechter Michael Oliver het niet verstandig om door te voetballen. Na een onderbreking van circa twintig minuten werd het duel hervat.

Voorafgaand aan de wedstrijd was al noodweer voorspeld in en nabij Dortmund, de stad waarin de achtste finale wordt gespeeld. Gaandeweg de eerste helft waren blikseminslagen te horen. Na de 35ste minuut besloot Oliver de wedstrijd stil te leggen. Daarna vielen er ook grote hagelstenen op het veld.

Artikel gaat verder onder video

"Het is eigenlijk onverantwoord en onvoorstelbaar dat er nu wordt doorgevoetbald, want stel je voor dat er iets gebeurt", zei commentator Jeroen Grueter tijdens de wedstrijd, toen de blikseminslagen nog niet te horen waren. "Het komt nu met bakken naar beneden. Hoe kan de scheidsrechter de wedstrijd nu niet stilleggen?"

Grueter gaf gedurende de eerste helft constant updates over het weer en wilde dus dat Oliver de wedstrijd stillegde, wat uiteindelijk ook gebeurde.

Volg de ontwikkelingen bij Duitsland - Denemarken in ons liveverslag!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ook hier weer een bevestiging in deze wedstrijd, dat Dld niet mag verliezen.

boyke
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Die scheidsrechter heeft totaal geen enkel verstand. Belachelijk dat die man schijnbaar doof en blind is dat hij geen bliksem en donder hoorde en gewoon door liet spelen. Wat had ik nu gehoopt dat die onweer was ingeslagen op de scheidsrechter zonder gevolgen dan maar had hij meteen geweten wat het is om onverantwoord door te spelen. Het was een scheidsrechter die van de UEFA opdracht heeft gekregen een groot land Duitsland te laten winnen Omkooperij, corrupte eerste klas.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen