Driessen neemt Feyenoord-trainer Priske meteen onder vuur: ‘Hebben zich allemaal niet bewezen’

29 juni 2024, 15:06
Foto: © De Oranjezomer

Valentijn Driessen is niet te spreken over de nieuwe technische staf van Feyenoord. De Rotterdammers gaan na de aanstelling van Björn Hamberg en Lukas Babalola als assistent-trainers van Brian Priske met een grotendeels Scandinavische trainersstaf het nieuwe seizoen in.

“Dat begrijp ik ook niet”, begint Driessen in de podcast Kick-Off Oranje van De Telegraaf. “John de Wolf is de enige die is blijven zitten. Ze hadden gewoon heel goede ervaring met Sipke Hulshoff en ook met Etiënne Reijnen hadden ze goede ervaringen mee. En alles wordt geloosd en we gaan door met allemaal Scandinaviërs, die zich allemaal niet bewezen hebben. Eentje heeft meegelopen met de onvermijdelijke Graham Potter, die ook heel groot gemaakt is en wordt, maar voorlopig ook nog geen club heeft. Dus ik begrijp niet helemaal waar dat vandaan komt.”

Artikel gaat verder onder video

De chef voetbal had dan ook liever gezien dat Feyenoord andere keuzes maakte. “Je moet gewoon wat clubmensen hebben, maar ook mensen die het Nederlandse voetbal kennen”, vindt Driessen. “En je kan niet alles op John de Wolf afschuiven.” Collega Mike Verweij is dan ook nieuwsgierig. “Eerst het EK maar eens afwachten, maar het is natuurlijk mega-interessant wat er komend seizoen in de Eredivisie gaat gebeuren. Bij Ajax, bij Feyenoord.”

De Ajax-watcher denkt echter wel Feyenoord een goede zet heeft gedaan met Priske. “Je hoort hele goede verhalen over Priske. Heeft het ook in Tsjechië heel goed gedaan. Maar als je mensen in Antwerpen spreekt, die vinden het onbegrijpelijk dat ze het lot van de club, met dus een hele eigen staf, in handen leggen van die Priske.” Zo was de Deen hoofdtrainer bij Royal Antwerp voordat Mark van Bommel daar trainer was. Priske kon in België echter weinig indruk maken. “Bij Antwerpen waren ze heel blij toen ze van hem af waren.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Gelder voorziet problemen bij Feyenoord: ‘Ik ben ervan overtuigd dat het niet lang goed gaat’

Jack van Gelder en Rutger Castricum verwachten dat het snel weer fout zal gaan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Off the record: Ik heb niets tegen Scandinaviërs en tegen de Scandinavische landen, veel ruimte en veel naaldbomen, fijne landen om voor de afwisseling met vakantie te gaan. Maar alle gekheid op een stokje: zouden Driessen en Verweij gelijk kunnen hebben ? Wij wachten het af. Meestal krijgt Driessen het gelijk aan zijn kant hier op FCUpdate. Nogmaals wij gaan het wel zien.

Marciano.
Link gekopieerd!
    39
    + 1
avatar

Meestal krijgt Driessen het gelijk aan zijn kant hier op FCUpdate? Dacht het niet hoor! De meesten vinden hem een irritante kwal die graag wilt opvallen door dwars te liggen. Dat genereerd namelijk aandacht en dus centjes. Ik vind hem een zelfingenomen figuur die denkt meer verstand van zaken te hebben dan de gemiddelde trainer of speler.

gtsb
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Weet je wat het is en dat snappen sommige niet hier. Driessen is een kwal maar heeft soms ook gelijk . Het is zijn werk om zijn mening te geven. Dus ja laat gaan en neem het niet serieus . Luister en neem mee waar je het mee eens bent .

Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Aldus professor gtsb, die zich ineens als alleswetende hier profileert, geef even aan waar Driessen gelijk heeft gehad de laatste maanden dan

Storm
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

"Ineens" kun je prima vervangen door "al heel lang".

Willemklein1950
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Je vergeet de Scandinavische vrouwtjes nog, ook niet te versmaden hoor.

Storm
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

@Marciano: Wat je van hem vindt staat helemaal los van of hij ergens gelijk in heeft of niet. Zijn manier van doen is vaak enorm vervelend of ronduit idioot, maar dat wil nog altijd niet zeggen dat hij nooit weet waar hij het over heeft. Ik vind deze 2 zinnen op z'n minst toch wel behoorlijk opmerkelijk: "...dat ze het lot van de club, met dus een hele eigen staf, in handen leggen van die Priske.” “Bij Antwerpen waren ze heel blij toen ze van hem af waren.”

KROTJE
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

@Beste Marciano, ik zou deze zin: " Meestal krijgt Driessen het gelijk aan zijn kant hier op FCUpdate. "moeten veranderen in "Meestal krijgt Driessen -als het over Ajax gaat- volmondig het gelijk aan zijn kant hier op FCUpdate." Sorry voor de onvolledigheid.

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik durfde hen niet er bij te halen WillemKlein1950, het zou dan 'vrouwonvriendelijk' en sexistisch zijn, maar je hebt gelijk, poeh ik ben nu effe van de leg. Het is ook zo warm.

KROTJE
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

@KTSSgtsb, "Driessen is een kwal maar heeft soms ook gelijk ." Zou -soms- ook voor dit gelden : "...dat ze het lot van de club, met dus een hele eigen staf, in handen leggen van die Priske.” “Bij Antwerpen waren ze heel blij toen ze van hem af waren.” ? Doet mij ineens terug denken aan de opmerking van Kringetje Jacoba gisteren: "in Amsterdam laten ze alles aan Fabiola over".......

Storm
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Frappant toch hoe steeds "sommigeN" het niet snappen hier, en dat uitgerekend jij iedereen elke keer daar even op komt wijzen..............

QuarlonK
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Driessen is nooit positief dus dit is niets nieuws. In Tsjechië waren ze wel blij met hem maar we moeten het allemaal nog maar zien. Zo belangrijk is een trainer nu ook weer niet

Storm
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Nee natuurlijk niet. Als meneer Driessen vanalles over Ajax of welke club dan ook roept dan is het in 95% van de gevallen voor de Rotterdamse aanhang "te billijken" of "best logisch" of "hij heeft wel een punt" of zelfs "Driessen heeft gewoon gelijk", maar als ie iets gaat roepen over je eigen nieuwe trainer dan is die trainer opeens niet belangrijk. Ongeloofwaardiger kun je het niet bij elkaar kletsen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Dit is de realiteit Storms, je slaat de spijker op de kop. Ik had herhaaldelijk opgemerkt dat het iedere club kan overkomen. Alleen als Driessen naar Ajax uithaalt dan werd hij o.a. door die gtsb tot in het onredelijke toe in bescherming genomen: "Driessen heeft gelijk, Driessen doet zijn werk, Driessen zegt wat mensen willen horen en veel van die onzin". En nu is Priske aan de beurt.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Moet het toch weer over Ajax gaan bij dit Feyenoord onderwerp? Het is wel duidelijk dat je mijn comments niet volgt of verwart met anderen. Lekker generaliseren. Je gaat je gang maar.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Neem me niet kwalijk QuarlonK, of je doet alsof of je had onder een grote steen geleefd de afgelopen tijd. Bij alle Ajaxartikelen staan de Feyenoorders klaar met hun vileine reacties, eerlijk blijven en vooral sportief !!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

@QuarlonK, toch nog even dit : " Het is wel duidelijk dat je mijn comments niet volgt of verwart met anderen." Uitspraken van anderen van 2 jaar geleden van misschien King Crimson weet ik niet zeker, terwijl ik pas iets langer dan 1 jaar op deze site ben, worden tot op de dag van vandaag door de Feyenoorder gtsb ook aan mij toegeschreven en telkens tot in de treure door hem herhaald herhaald herhaald. Dus ook ik ben slachtoffer van verwarring. Helaas.

Storm
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ter info: Ajax wordt in dit bericht genoemd dus waarom zou ik niks mogen schrijven over Ajax? En generaliseren? Ook jij hebt wel eens instemmend gereageerd als Driessen of weet ik wie commentaar op Ajax hadden. Maar nu zegt ie wat over jouw clubje en dan ben je opeens een heel stuk minder blij. Iets met hypocriet....

Marcel Geurts
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Wat een azijnzeiker is die Driessen, laten we het afwachten

Goku
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

De andere stafleden gingen toch met Slot mee? Voor de rest kan Driessen best gelijk hebben, begrijp niet zo goed op basis van wat ze hem hebben gehaald, maar dat zelfde heb ik dat met de nieuwe trainer van Ajax. We zullen gaan zien tijdens het seizoen, welke kant het kwartje op gaat vallen voor beide clubs

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

@Goku, de reacties gaan meer over het altijd gezeur van Driessen, wat mij en ik denk ook wat de anderen betreft niet over de stafleden van Priske of over Priske zelf.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen