Derksen, Van der Gijp en Genee horen dramatisch, pijnlijk en opmerkelijk nieuws

20 juni 2024, 14:50   Bijgewerkt: 20 juni 2024, 15:01
Foto: © Vandaag Inside

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn met het programma Vandaag Inside Oranje voorbijgestreefd door Studio Fussball van de NOS, zo meldt mediapersoonlijkheid Tina Nijkamp donderdagmiddag. De voormalig zenderbaas spreekt van een opvallende en opmerkelijke statistiek.

"Studio Fussball is VI Oranje voorbijgestreefd om 12.00 uur qua kijkcijfers", begint Nijkamp op haar eigen Instagram-pagina: "Studio Fussball scoort veel hoger in de leeftijdsgroep 24-54 jaar", weet Nijkamp, waarna ze aangeeft dat Studio Fussball 722.000 kijkers naar wisten aan te trekken, terwijl Vandaag Inside Oranje niet verder kwam dan 717.000 kijkers: "Opvallend en opmerkelijk. Spannend hoe zich dit verder gaat ontwikkelen dit EK", besluit ze.

Artikel gaat verder onder video

De kijkcijfers van woensdagavond zijn voor het programma Vandaag Inside Oranje een laagterecord en dat betekent dat Derksen,Van der Gijp en Genee een dieptepunt hebben bereikt. Het is voor het Vandaag Inside-trio extra pijnlijk, omdat ze alle drie geregeld kritiek hebben op de uitzendingen van Studio Fussball. Woensdagavond werd er in de uitzending van Vandaag Inside Oranje ook een zeer pijnlijks sneer uitgedeeld.

Bekijk onderstaand de sneer die de mannen van Vandaag Inside Oranje woensdag uit besloten te delen aan het team van Studio Fussball van de NOS:

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ideale Oranje zonder één speler met Ajax-dna: ‘Toen is het begonnen’

Nooit in de moderne geschiedenis van Oranje was Ajax zo extreem ondervertegenwoordigd als nu in Duitsland.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Zozo
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

Vervang de gluiperd en je zult zien dat het beter gaat.

Pironne
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Het is zoals Youp het onlangs mooi verwoorden: op een pak melk staat ook een houdbaarheidsdatum. Het programma is onderhand wel klaar. Wordt herhaling van zetten met wat andere figuranten. Ik heb er vele jaren van genoten.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Gewoon weer terug gaan naar 2x per week. Dat is echt wel genoeg. Ik kijk nu ook veel minder. Is toch allemaal een beetje van hetzelfde. Bij 2x vond ik die herkenning leuk. Bij 5x wordt het saai

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen