Champions League raakt vaste stem kwijt: commentator tekent exclusief bij ESPN

28 juni 2024, 22:55
Foto: © Imago

Teun de Boer is komend seizoen exclusief te horen bij ESPN. Dat laat de voetbalcommentator vrijdag weten aan Voetbal International.

De Boer is al enige tijd te horen bij ESPN. Hij was het afgelopen seizoen ook een van de vaste stemmen op RTL bij de Champions League. RTL raakt de rechten voor het miljardenbal echter kwijt aan Ziggo Sport, waardoor De Boer zich nu exclusief aan ESPN heeft verbonden.

“Ik teken bij ESPN om het simpele feit dat ESPN echt heel graag met mij wil werken en ik met hen”, reageert De Boer tegenover Voetbal International. “En natuurlijk omdat het een voorrecht is om iedere week bij de mooiste nationale wedstrijden te mogen zijn en mezelf als commentator, maar tegenwoordig ook als verslaggever en presentator verder te kunnen ontwikkelen.”

Artikel gaat verder onder video

“Met meer uren voor ESPN is het één niet meer met het ander te combineren”, vervolgt De Boer. “RTL heeft geen uitzendrechten meer, dus daar kan ik sowieso ook niks meer voor doen. Het darts, dat ik ook jarenlang heb mogen doen voor RTL en Viaplay, ga ik per direct mee stoppen. Dat vind ik natuurlijk wel heel jammer, maar ik krijg er bij ESPN veel voor terug. En ik ben ervan overtuigd dat het geen definitief afscheid is, uitzendrechten schieten in tv-land per zoveel jaar alle kanten op.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Farioli scoort punten op tweede werkdag bij Ajax: ‘Laat gelijk zien hoe hij er in staat’

Terwijl het EK in volle gang is, bereidt Ajax zich al voor op het nieuwe seizoen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen