Buitenlandse kijkers schrikken van één man bij Oranje: 'Hij is klaar, kan het niveau niet meer aan'

6 juni 2024, 21:34
Foto: © NOS

Georginio Wijnaldum maakt nog geen indruk in de oefenwedstrijd tussen Nederland en Canada. Met name een moment in de 31ste minuut leidt op sociale media tot veel kritiek op de middenvelder.

Wijnaldum ontving buiten het Canadese strafschopgebied een pass van Jerdy Schouten. De middenvelder van Al-Ettifaq nam de bal niet lekker mee, waardoor de vaart meteen uit de aanval was. Hij kon de bal uiteindelijk alleen nog maar terugtikken.

Artikel gaat verder onder video

Het moment werd op X onder de aandacht gebracht door het account TheEuropeanLad, een Nederlands account met veel internationale volgers. Die zijn geschrokken van de actie en concluderen dat de 33-jarige Wijnaldum het niveau niet meer aankunnen.

Volg de wedstrijd tussen Nederland en Canada in ons liveverslag!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 De Ligt waarschuwt voor rampscenario Oranje op EK

Matthijs de Ligt blikt vooruit op de wedstrijden tegen Polen, Frankrijk en Oostenrijk op het EK.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Henk83
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Ja als je iets zoekt om iemand af te zeiken dan vind je altijd wel iets. Miss geen beste wedstrijd van hem, maar dat heeft iedereen wel eens. En dit soort dingetjes ook. Gekker zelfs, het gebeurt nog wel 's dat er een eigen doelpunt wordt gescoord! Of dat de keeper over de bal trapt en de bal in het doel rolt! Sow sow... Maar goed we willen gewoon een punt maken dus dan gaan we op zoek naar momenten in de wedstrijden om dat punt te maken, de rest kijken we niet meer naar... De afgelopen wedstrijden speelde hij gewoon goed.

FriesR
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Het is niet alleen wijnaldum die er niet meer in hoort maar ook blind die veel te langzaam is en die clown die dacht dat hij op wimbledon ging spelen en weigert het volkslied te zingen en dan ook bergwijn die langzaam en gravenberg die meer op bank zit dan op veld staat en weghorst? Ja hij scoort maar is wel tegen Canada hoor. Frankrijk verliezen Polen verliezen en Oostenrijk gelijk en klaar.

Edwin28
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Kijk je toch niet,fierljeppen is misschien wel wat voor je.

Skiepa
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

die "clown" is nog steeds van toegevoegde waarde binnen het elftal hoor! Kennelijk zie jij dat niet omdat je gewoon een hekel aan hem hebt!

BENNINK24
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Tja een trainer en vriendjes politiek, bestaat nog steeds!!! Je hebt toch een redelijk elftal , allen daar past onmogelijk wijnaldum , blind, nog in, te traag, je verliest daarmee dadelijk wedstrijden, en wordt je geen EK.!!!

boyke
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Zolang Opa Koeman bondscoach is zal hij zijn vriendjes Blind en Wijnaldum niet laten vallen. ALs je daarbij optelt dat ze nog enkele spelers meer hebben die elders gewoon keurig ballenjongen mogen zijn dan is Koeman wel heel duidelijk. Bergwijn en Gravenberg horen er ook niet in thuis. Dat doet niets af aan het spel van de ploeg wat best goed was dankzij enkele spelers die er ver bovenuitstaken. Frimpong, Depay.v.d.Ven, Schouten deden het zelf zeer goed. Wat mij nog steeds verbaasd is dat Maatsen er niet bij zit bij Opa Koeman en nu toont die man ook totaal geen inzicht te hebben over het voetbalspel. ALs je kijkt op de bank hoe ze met elkaar omgaan lijkt het de stille omgang wel zoals zijn assistenten erbij zitten. Het was een verdiende overwinning dankzij Frimpong die zich bewees in het team thuis te horen maar je zal zoen dat Opa Koeman hem er straks gewoon naast zet aangezien zijn vriendjes nog terug moeten komen. Overgroot opa Blind werd zelf aanvoerder en Opa Wijnaldum is niet meer geschikt om iets bij te dragen aan dit team.

Michel69
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Vanaf het moment dat Gini wegging bij Liverpool is het alleen maar bergafwaarts gegaan, heeft uiteraard als voetballer zijn beste tijd gehad en ik mag ook hopen dat hij niet in de basis zal gaan starten tegen Polen, ik denk wel dat het een belangrijke speler kan zijn buiten het veld waar de jonge spelers bij terecht kunnen en dat hij zeker nog meerwaarde heeft in die rol, daarnaast is het een speler die bij een ongunstige stand wellicht nog iets kan betekenen want dat hij voetbalinzicht heeft dat staat buiten kijf natuurlijk, verder heeft hij toch nog wel een neusje voor de goal, laten we hopen dat het niet nodig is maar bij een ongunstige stand samen met Weghorst in laten vallen en we buigen die achterstand even om

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen