Buitenlandse kijkers lachen massaal om één speler van Nederlands elftal

25 juni 2024, 21:44   Bijgewerkt: 25 juni 2024, 21:58
Foto: © Imago

Het Nederlands elftal verloor dinsdagavond met 2-3 van Oostenrijk, en met name de tegengoals zullen nog lang voor gesprekstof blijven zorgen in de voetbalwereld. Buitenlandse kijkers gaan na het duel los over de rol van Virgil van Dijk bij de 2-3.

Waar media in Nederland naar Jerdy Schouten wees als zondebok bij de 1-2, zien mensen in het buitenland een ongelukkige rol voor Van Dijk. De aanvoerder van Oranje blijft maar naar achteren lopen, waardoor Florian Grillitisch de ruimte in kon duiken. De voormalig speler van Ajax zette de bal uiteindelijk voor op Romano Schmid, die de bal achter Bart Verbruggen kopte. Een greep uit de reacties op X:

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

Artikel gaat verder onder video

🔗 Van Hanegem suggereert complottheorie na Nederland - Frankrijk

Willem van Hanegem komt met een opvallende reactie na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

benweter
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

......maar als je nou naar Koeman luistert, dan kan je toch niet verwachten dat z'n spelers alert en gretig zijn naar de bal. Als trainer/coach dien je toch ook inspirerend en motiverend te handelen. Z'n langzame en monotone spraak werkt slaapverwekkend.

Frans De Noier
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

In die man zit totaal geen intresse in

Storm
Link gekopieerd!
    36
    + 1
avatar

Schrijven ze nou serieus "ongelukkige rol" terwijl hij gewoon nalaat om fatsoenlijk te verdedigen?? Er is echt niks ongelukkigs aan wat hij doet. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid niet. Niet als verdediger en ook niet als aanvoerder. Het is beschamend!

infielder
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Coach met ballen stelt gewoon Van de Ven een keertje op. Hij is in ieder geval linksbenig en dat werkt wel beter voor de opbouw inplaats van tikkie breed.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen