'Brian Priske en Feyenoord bereiken akkoord over persoonlijke voorwaarden'

2 juni 2024, 12:58
Foto: © Imago

Het kamp van Feyenoord en het kamp van Brian Priske hebben op grote lijnen samen een akkoord bereikt. Althans, zo meldt het Deense medium Bold. Het lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn voordat de Deense oefenmeester de opvolger wordt van Arne Slot, die nu de coach van Liverpool is.

Afgelopen week was Priske al in de Nederlandse havenstad om onder andere met algemeen directeur Dennis te Kloese te praten. Feyenoord moet nu nog een akkoord zien te bereiken met de Tsjechische grootmacht Sparta Praag. Het contract van Priske bij zijn huidige werkgever loopt tot medio 2026, maar het lijkt te gaan gebeuren dat Feyenoord en de club uit de Tsjechische hoofdstad een akkoord gaan bereiken.

Artikel gaat verder onder video

Volgens het eerdergenoemde Deense medium is het geflirt tussen Feyenoord en Priske ‘doorontwikkeld tot flinke verliefdheid’. In het seizoen 2022/23 en in het seizoen 2023/24 werd Sparta Praag kampioen van Tsjechië, en dit seizoen won de club ook nog de nationale beker. De twee kampen zouden al akkoord zijn over de persoonlijke voorwaarden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot eindigt laatste persconferentie opvallend en stapt op Valentijn Driessen af

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft journalist Valentijn Driessen na afloop van de persconferentie een knuffel gegeven.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Interessante ontwikkeling. Dan wordt het vooral de vraag of de clubs er onderling uit kunnen komen. Goed als er snel duidelijkheid komt. Mede met het oog op gewenste versterkingen. Zou leuke bijzaak zijn als Hancko nu ook meer genegen is om te blijven.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik denk dat het allemaal al een tijd duidelijk is. En de lijstjes allang bekend is voor insiders . Hancko is een ander verhaal . Een goed ek en/of bod en ook hij zal gaan. Of zijn oude trainer (die hij maar kort heeft meegemaakt ) nu komt ja of nee.

Bean
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

daar wordt een pilske op gedronken! We kunnen wel afstemmen dat de ambities met deze trainer ook inmiddels bekend zijn. top 5 gaat het doel zijn volgend seizoen en dan maar hopen dat ze europees voetbal uiteindelijk halen.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ja maar het contract van Hancko loopt nog relatief lang door dus er moet wel een heel goed bod komen wil Feyenoord daar in mee gaan. Tel daarbij op dat Geertruida waarschijnlijk al weggaat dus dan is het wel essentieel dat hij blijft. Ook al heeft hij Priske kort meegemaakt ik denk wel dat het een voordeel is, ook al is dat zoals gezegd bijzaak

QuarlonK
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Is het niet goed om eens af te wachten welke spelers er gaan en komen. Vervolgens horen wat men binnen Feyenoord voor ambities heeft en dat met een mening komen? Je geeft alleen aan waar je zelf op hoopt. Verder ontbeert jouw stelling, zoals zo vaak, feitelijke grondslag

Klantenservice
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Laat gaan Quarlonk. Bean reageert alleen op artikelen over Feyenoord. Gaat het artikel niet over Feyenoord, dan verzint hij zelf wel een connectie. Zouden zijn reacties nou ook nog onderbouwd zijn met goede argumenten, dan zou je nog mooie discussies kunnen hebben. Helaas is dat niet zo, en zijn ze alleen onderbouwd met afgunst. Er zit blijkbaar een kamertje in zijn hoofd dat volledige wordt bewoond door Feyenoord. OT: met het langlopende contract verwacht ik inderdaad dat Hancko niet zomaar vertrekt, zeker met de grote kans dat Geertruida weg gaat. Dan moet plots je een groot gat in je defensie gaan vullen. Kan me niet voorstellen dat ze daar zomaar voor kiezen. De zak geld moet dan echt heel groot zijn.

Bean
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

@klantenservice, haat is nooit de oplossing. Met tegenstellingen te benadrukken draag je zelf niet bij aan de oplossing.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

@Bean Mooie zin! Lees hem anders een paar keer voordat je een nieuwe reactie plaatst. Dan is het een stuk gezelliger op deze site! :D

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Klantenservice eens . Het is ook vaak bij feyenoord . Maar niet alleen . Bean wil gewoon apart zijn een soort mislukte driessen .

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Wordt wel tijd dat het bekend wordt, tijd dat je moet gaan bouwen voor volgend seizoen

Bean
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

nu nog 10mln aftikken met praag.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Intern weten ze altijd meer dan de buitenwacht. Als dit rond komt, vind ik dat ze het behoorlijk snel hebben geregeld. Het lijkt erop dat ze niet lang hebben moeten rondzoeken, maar al direct een duidelijk profiel. Ze zullen na de interesse van afgelopen zomer in slot als een lijstje hebben gehad, waardoor ze nu snel konden schakelen. Net als dat er al een tweede trainer klaar zou staan mocht dit toch spaak lopen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen