'Bestemming van Vriends bekend: verdediger staat prachtig buitenlands avontuur te wachten'

29 juni 2024, 13:45   Bijgewerkt: 29 juni 2024, 15:52
Foto: © NOS

Sparta Rotterdam bevestigde zaterdagochtend dat Bart Vriends vertrekt uit Rotterdam, maar liet daarbij ongewis waar zijn toekomst zou liggen. Inmiddels lijkt het erop dat de 33-jarige Sparta-aanvoerder zijn carrière een vervolg gaat geven in Australië. Volgens Australische media zou Vriends op weg zijn naar Adelaide United.

Vriends hoopte al langer op een buitenlands avontuur, maar de afgelopen jaren van dat niet echt van de grond. Zowel Sparta als Vriends lieten in het bericht van zaterdag niets weten over de eventuele bestemming van de centrale verdediger.

Artikel gaat verder onder video

Rob Cornthwaite, oud-international van Australië en tegenwoordig werkzaam bij het Australische 7NEWS Adelaide, weet echter te melden dat de toekomst van Vriends bij Adelaide United ligt. De deal zou helemaal rond zijn en de verwachting is dat de bevestiging vanuit de Australische club, die afgelopen seizoen als achtste eindigde in de A-League, binnen enkele dagen te verwachten is.

Bij Adelaide United komt Vriends met Ernest Faber een andere Nederlander tegen. De voormalig hoofd jeugdopleiding van PSV gaat per 1 juli aan de slag als directeur voetbalzaken bij de Australische club. Er is dan ook de verwachting dat Faber iets met de transfer van Vriends te maken heeft: “Interessant. Het lijkt erop dat de Nederlandse connecties van Ernest van Faber van pas komen”, post Petar Petrov op X.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wesley Sneijder heeft nieuwe vriendin, opvallende reactie van Yolanthe op Instagram

Het geluk lijkt Wesley Sneijder weer toe te lachen in de liefde.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen