Arne Slot biedt Brian Priske gesprek aan, maar Deen neemt bewust geen contact op

28 juni 2024, 18:06   Bijgewerkt: 28 juni 2024, 18:22
Foto: © FeyenoordOne/Imago

Arne Slot heeft Brian Priske aangegeven dat hij hem altijd kan benaderen om over Feyenoord te sparren, zo heeft de nieuwe coach van de Rotterdammers aangegeven in een interview met de eigen clubkanalen. Priske neemt voorlopig echter geen contact op met Slot, waar hij een goede reden voor heeft.

Priske heeft van Feyenoord te horen gekregen dat hij van Slot altijd contact met hem kan opnemen. Voorlopig maakt de Deen hier nog geen gebruik van: "Ik denk dat ik op dit moment meer een coach ben die zijn eigen indrukken wil opdoen, voordat ik een beroep doe om voormalig stafleden of de vorige trainer", legt de oud-trainer van Sparta Praag en Antwerp FC uit. "Ik zal hem zeker bellen op een gegeven moment, maar ik denk dat het belangrijk is om eerst mijn eigen indrukken op te doen."

Artikel gaat verder onder video

Lees ook: Brian Priske geeft eerste interview als trainer van Feyenoord: 'Wil de beste supporters van Nederland geven wat ze verwachten'

Als Priske terugkijkt naar het verleden, dan komt hij tot de conclusie dat Slot geweldig dingen heeft laten zien in Rotterdam: "Slot heeft het fantastisch gedaan bij Feyenoord. Ik wens hem het allerbeste bij Liverpool. Het is een geweldige prestatie voor hem als trainer en een mooie kans om zijn kwaliteiten te tonen. Ik wil hem bedanken voor wat hij hier bij Feyenoord heeft gepresteerd en voor het bouwen aan de fundering waar wij dit seizoen op voort kunnen borduren", besluit de nieuwe oefenmeester van Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    64
    + 1
avatar

Slot hou toch op man. Je zal het zelf veel te druk hebben, bovendien loopt de Wolf toch rond in de Kuip? wat zal je kunnen vertellen. Je weet toch wat er met Wullem van Hanegem is gebeurd in de Kuip? Ze vroegen hem op een gegeven moment om ajb weg te blijven

svl
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Gewoon iets beleefds om te zeggen tegen je opvolger, niks mis mee.

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Copa dat van Willem van Hanegem is dat echt waar ? Zijn 'meningen' zijn inhoudelijk zwaarwegend en zijn argumenten zijn plausibel lees ik hier op FCUpdate wel eens en dat hij als icoon van de R'dammers gerespecteerd moet worden.

KROTJE
Link gekopieerd!
    39
    + 1
avatar

Zelfverzekerd mannetje, eigen filosofie, ik mag dat wel.

gtsb
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Gewoon goed maar wel vanzelfsprekend interview . Het zegt allemaal niet zoveel ,alleen dat hij goed overkomt . Tenminste als je het hele interview gezien Voor de rest gaan we het wel zien .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen