Van der Meijde heeft geen contact meer met Genee: ‘Vind het wel goed zo’

27 juni 2024, 14:45

Andy van der Meijde heeft geen contact meer gehad met Wilfred Genee sinds het einde van Veronica Offside. De voetbaltalkshow van Genee, Van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft werd eerder deze week beëindigd door Talpa.

Waar dinsdag naar buiten kwam dat Veronica Offside tijdens het nieuwe voetbalseizoen niet meer terugkeert op tv, wist Van der Meijde dit al langer. “Ik vond het een leuk concept, maar het was allemaal te netjes”, geeft hij aan in gesprek met Shownieuws. “Er wordt op zaterdag geanalyseerd, er wordt op zondag geanalyseerd en dan wordt er op maandagavond ook nog een keer bij ons geanalyseerd. Daar zitten mensen niet op te wachten.”

Van der Meijde weet wat de mensen juist wel willen zien. “De mensen willen gewoon leuke verhalen horen en een beetje lachen”, legt hij uit. “Dan gaan we weer over wedstrijden praten, wat iedereen het hele weekend al heeft gehoord. Vandaar dat het niet doorgaat. Ik vind het wel jammer, want ik zat daar écht op mijn plek.” Waarom Talpa het programma heeft geschrapt, snapt hij volledig. “Ik begrijp het 100.000 procent. Ja, mensen willen net als met VI ook andere verhalen. Het hoeft niet altijd over voetbal te gaan, maar hier ging het gewoon over: ‘Ja, Jantje staat buitenspel en hij had moeten wisselen in de 83ste minuut’, ofzo. Ja, dat weet iedereen wel, toch?”

Overigens heeft de oud-voetballer nog geen contact gehad met de rest van de mannen achter de gestopte talkshow. “Ik vind het wel goed zo. Ik heb een leuke tijd gehad met Wilfred, met Wesley en met Wim, maar ik vond het te braaf. Dan krijg je dit”, besluit hij. Aan de andere kant hoopt Genee nog altijd dat het programma in het najaar tóch op tv zal verschijnen. “We onderzoeken nog allerlei opties”, liet hij weten aan het ANP.

Andy van der Meijde over stoppen Veronica Offside

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Genee weigert bekende gast bij Vandaag Inside: 'Hij komt nooit meer aan tafel, het is klaar'

Wilfred Genee zal één politicus nooit uitnodigen als tafelgast bij Vandaag Inside.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zozo
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Wie wel, behalve beroepsmatig?

Baggio
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Niemand zat op dit programma te wachten Van de Meijde deed een poging v d Gijp na te doen en Genee was alleen maar zichzelf geil te maken Sneijder en Kieft waren de enige waarvoor je misschien naar het programma zou willen kijken die hadden nog inhoude die aandere 2 niet

KROTJE
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

"Van der Meijde heeft geen contact meer met Genee" SO WHAT.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen