Ajax neemt definitief afscheid van talent: 'Niet het einde dat ik mij had voorgesteld'

30 juni 2024, 15:52
Foto: © Imago

Gabriel Misehouy heeft zijn vertrek bij Ajax op zondagmiddag via een Instagram-bericht bevestigd. Het was inmiddels al een tijdje bekend dat de achttienjarige zijn contract in de hoofdstad niet zou verlengen, maar nu heeft hij een bericht geschreven naar de Ajacieden. Vanaf maandag, 1 juli, is de aanvallende middenvelder weer transfervrij.

“Na 12 jaar ga ik Ajax verlaten, het was een moeilijke beslissing maar moeilijke beslissingen horen bij het leven. Ik wil alle trainers, spelers en staf bedanken die een rol hebben gespeeld in mijn ontwikkeling als speler/persoon. Ik ben dankbaar voor alle mooie herinneringen die ik in al die jaren heb mogen maken. Ik kwam hier als een kleintje en ga weg als een jonge man”, schrijft Misehouy op Instagram.

Artikel gaat verder onder video

“Dit is niet het einde dat ik me had voorgesteld, maar alles gaat volgens zijn (ogenschijnlijk Gods, red.) plan, niet het mijne. Ondanks alles wil ik mijn familie en de mensen die me steunen bedanken, ik zal mijn uiterste best doen om jullie trots te maken. Tot snel!”, besluit het talent wat na zondagmiddag transfervrij is. Er is nog niks bekend over het vervolg van de carrière van Misehouy.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Farioli scoort punten op tweede werkdag bij Ajax: ‘Laat gelijk zien hoe hij er in staat’

Terwijl het EK in volle gang is, bereidt Ajax zich al voor op het nieuwe seizoen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Wij wensen je veel succes in je vervolg carrière Gabriel, het is wel jammer dat je voor de intensieve opleiding die je van Ajax kreeg niet iets daarvan aan je opleider terug kan geven, maar troost je zo'n voorval als de jouwe gebeurt bij elke club in de voetbalwereld, het is gewoon geworden.

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Zijn over het paard getilde jochiie, die denken dat ze al een wereldspeler zijn en willen dat salsris Ajax heeft het goed gedaan door voet bij stuk te houden

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Helemaal mee eens Goku.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dan bestaat god ook nog eens niet.

Dropkick
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ze zijn deze trouble maker beter kwijt dan rijk, naar mannetje die denk dat hij het al heeft gemaakt , dus niet !!

JayJay
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Schaamtelijke woorden van een geldwolf. Een over het paard getild kindje die nu doet alsof iemand een groter plan met hem heeft maar ondertussen niet wilde tekenen omdat hij 1 MILJOEN salaris eiste. Wat is er mis met de voetballertjes tegenwoordig? Dit soort kinderen hebben geen passie voor voetbal maar een passie voor geld. En ik kan je verzekeren dat, met talent zoals deze jongen, een passie voor voetbal meer loont dan een passie voor geld.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Al die talenten lopen weg daar. Waarom zouden ze dat toch doen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen