Kieft noemt eerste doelman Oranje: ‘Geen Verbruggen, ik denk dat hij voor hem gaat kiezen’

30 mei 2024, 07:52
Foto: © Imago

Wim Kieft verwacht dat Justin Bijlow tijdens het Europees Kampioenschap onder de lat staat bij Oranje. De sluitpost van Feyenoord stond lang aan de kant met een kuitblessure, maar keerde net op tijd terug voor een plekje in de EK-selectie van Ronald Koeman.

“Ik had er helemaal niet zo bij stilgestaan, maar Bijlow zit erbij”, begint Kieft op Veronica tijdens de voorbeschouwing van de finale van de Conference League tussen Olympiakos en Fiorentina. “Ik denk dat hij daarvoor gaat kiezen, dat lijkt me niet zo gek uiteindelijk.”

Artikel gaat verder onder video

Wilfred Genee is het daarmee eens, maar Dick Advocaat denkt dat Koeman voor een andere sluitpost kiest. “Ik weet niet of Bijlow keept”, geeft hij aan. “Ik denk dat hij daar nog over twijfelt. Bijlow is een geweldige keeper als hij fit is, maar ik denk dat die andere jongen (Bart Verbruggen, red.) bij hem een goede indruk heeft achtergelaten.”

Op de persconferentie na het bekendmaken van de selectie gaf Koeman aan zelf al te weten wie tijdens het EK eerste doelman is. Vertellen voor wie hij heeft gekozen, wilde de bondscoach nog niet doen, maar hij gaf wel aan dat deze keeper ook in de oefenwedstrijden tegen Canada en IJsland onder de lat zal staan.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Koeman verbijstert Oranje-fans: 'Maatsen niet, maar hij wel? Een regelrechte schande!'

Niet alle fans van Oranje zijn te spreken over de definitieve EK-selectie van Ronald Koeman.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Alsjeblieft geen Bylow, is matig. Zelfs Wellenreuther is 2 maal beter dan Bylow. Verbruggen heeft betere reflexen en hij keept in de PL en niet in de zwakke ED.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen