Van der Sar kijkt trots terug op Ajax-tijd en gaat binnenkort voor 'nieuw avontuur'

30 mei 2024, 14:07
Foto: © Imago

Edwin van der Sar kijkt met veel plezier terug op zijn tijd bij Ajax. Donderdag is het precies een jaar geleden dat de algemeen directeur afscheid nam van zijn positie in Amsterdam.

Op Twitter (X) kijkt Van der Sar terug naar zijn periode bij Ajax. "Ik ben heel dankbaar voor het warme afscheid van al mijn collega's toen. Het was een van de grootste voorrechten om deze club te dienen, als speler en als CEO. Er waren veel speciale momenten, maar ook moeilijke tijden. Het hoort er allemaal bij."

Artikel gaat verder onder video

"Ik heb er onvergetelijke herinneringen aan over gehouden en ongelooflijke mensen ontmoet." Van der Sar heeft onlangs tijd voor zichzelf genomen, ook vanwege een hersenbloeding in juli vorig jaar. "De laatste tijd heb ik tijd gehad om te herstellen en terug te kijken met familie en vrienden. Het is binnenkort tijd voor nieuwe avonturen. Iedereen bedankt!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jordan Henderson plaatst opvallend bericht op Instagram: Ajax-fans vrezen het ergste

Jordan Henderson plaatste na afloop van de gewonnen wedstrijd van Ajax tegen Almere City een opvallend bericht op Instagram.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Van der Sar heeft gewoon mee gelift op het succes van overmars zo goed heeft Edwin het ook weer niet goed gedaan voorbeeld appie

Ton van Aalst
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Van der Sar heeft het uitstekend gedaan. In moeilijke tijden de juiste beslissingen genomen. Moeilijke beslissingen nemen vaak veel tijd in beslag. Edwin bedankt voor al je werkzaamheden voor Ajax en het Nederlands voetbal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen