Tijjani Reijnders met jetlag en flinke oefennederlaag op zak op weg naar Oranje

31 mei 2024, 15:43
Foto: © Imago

Tijjani Reijnders zal met een forse oefennederlaag op zak afreizen naar het Nederlands elftal om zich voor te bereiden op het EK. In een oefenwedstrijd tegen AS Roma ging AC Milan met 5-2 onderuit. Bovendien zal de middenvelder zich met een flinke jetlag gaan melden bij bondscoach Ronald Koeman, omdat de oefenwedstrijd werd gespeeld in het Australische Perth.

Reijnders reisde deze week met AC Milan af naar Australië om een oefenwedstrijd te spelen die voor na het einde van het voetbalseizoen gepland stond. De middenvelder sluit hierdoor pas aanstaande maandag aan bij het Nederlands elftal. De 25-jarige zal overigens op doktersadvies ontbreken in de eerste oefenwedstrijd van Oranje. “Geen Canada komende week in de Kuip voor Reijnders, maar thuis op de bank zijn jetlag verwerken. En de batterij opladen”, schrijft AD-journalist Maarten Wijffels.

Artikel gaat verder onder video

Het bezoek aan Australië werd voor Reijnders en zijn ploeggenoten een pijnlijke. In Perth was AS Roma met maar liefst 5-2 te sterk. Tommaso Baldanzi, Tammy Abraham, oud-PSV’er Angeliño, Paulo Dybala en Sardar Azmoun waren trefzeker namens I Giallorossi. Theo Hernández en Noah Okafor deden namens de Milanezen iets terug, maar konden een ruime nederlaag niet voorkomen.

AC Milan had de trip naar Australië gepland om de internationale naamsbekendheid te vergroten. “De aanwezigheid in Australië biedt de club de mogelijkheid om de groei buiten het veld voort te zetten en de positieve perceptie van het merk AC Milan op internationaal niveau te versterken", aldus de Rossoneri op de eigen website.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Foppe de Haan geeft ideale Oranje-opstelling prijs voor EK

Foppe de Haan vertelt aan FCUpdate welke elf spelers hij zou opstellen bij Oranje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen