Rik Elfrink weet het zeker: Peter Bosz raakt multifunctionele speler spoedig kwijt

3 mei 2024, 09:49
Foto: © Imago

Patrick van Aanholt gaat deze zomer vertrekken bij PSV, zo is het vermoeden van PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Volgens de doorgaans goed ingevoerde journalist wil Van Aanholt graag meer minuten maken, waardoor een vertrek uit Eindhoven aanstaande is.

De linksachter moet het dit seizoen doen met een rol op de reservebank in het Philips Stadion, maar maakt zo nu en dan zijn opwachting binnen de lijnen. Van Aanholt is multifunctioneel, want Bosz heeft de routinier niet alleen als verdediger maar ook als middenvelder gebruikt. Toch valt het aantal speelminuten tegen voor de linksachter, waardoor hij graag een transfer wil maken.

Artikel gaat verder onder video

Elfrink durft in het Eindhovens Dagblad zelfs al de stempel 'gaat weg' op de naam van Van Aanholt te plakken. De 33-jarige voetballer zou al verschillende aanbiedingen uit het buitenland op tafel hebben liggen, waardoor hij aan zijn laatste wedstrijden in het shirt van PSV bezig lijkt te zijn.

Ook de langdurige blessure van Sergiño Dest, die op de positie van Van Aanholt speelt, lijkt niets aan de vertrekwens van de ervaren voetballer te veranderen. Elfrink noemt een 'uitstekend aanbod van PSV' voor Van Aanholt als enige mogelijkheid om de verdediger langer in Brabant te houden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Bakayoko klopt daags na uitzending Studio Voetbal aan bij PSV-leiding

PSV-aanvaller Johan Bakayoko klopte begin februari aan bij de clubleiding na een uitspraak van technisch directeur Earnest Stewart in Studio Voetbal. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen