‘Real Madrid-ster levert salaris in om carrière in Santiago Bernabéu af te sluiten’

17 mei 2024, 17:34
Foto: © Imago

Luka Modric wil salaris inleveren om bij Real Madrid te blijven. De 38-jarige Kroaat leek lang op weg naar de uitgang bij de Spaanse kampioen, maar hoopt nu toch zijn carrière af te kunnen sluiten in het Santiago Bernabéu.

Deze week zijn de vertegenwoordigers van Modric weer om de tafel gegaan met de clubleiding van Real Madrid, zo meldt Diario AS. De middenvelder zou bereid zijn om salaris in te leveren en gaat ook akkoord met een rol waarin hij minder speelt. Dit seizoen werd hij nog verrast door zijn nieuwe rol met minder speeltijd, maar daar heeft de Kroaat mee leren leven.

Artikel gaat verder onder video

Lang leek het erop dat Modric na dit seizoen na twaalf seizoenen zou vertrekken uit Madrid, maar doordat hij akkoord gaat met minder speeltijd, kan hij toch in Madrid blijven. Daarmee vissen clubs als Dinamo Zagreb en Como achter het net. De wereldvoetballer van het jaar van 2018 hoopte al langer dat hij ook volgend seizoen bij Real Madrid kan spelen en zou er zelfs zijn carrière af willen sluiten.

Modric heeft een imposante carrière opgebouwd bij Real Madrid, wat hem in 2012 voor een bedrag van 35 miljoen euro oppikte bij Tottenham Hotspur. In het maagdelijk wit kwam de rechtspoot tot dusver tot 531 duels, waarin hij 39 doelpunten maakte en 86 keer aangever was. Met de Madrilenen zette de Kroaat al een geweldige prestatie neer door vijf keer de Champions League te winnen. Deze zomer kan hij daar nog een zesde aan toevoegen, wanneer Borussia Dortmund op Wembley de tegenstander is in de finale.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Matthijs de Ligt loopt leeg na bizarre arbitrale beslissing: ‘Het is een schande, dit is ongelofelijk!’

Matthijs de Ligt is pislink na de uitschakeling met ‘zijn’ Bayern München in de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen