Real Madrid gaat concurrentie aan met FC Barcelona in strijd om gedroomde Kroos-opvolger

31 mei 2024, 15:44
Foto: © Imago

Real Madrid mengt zich in de strijd om de handtekening van Joshua Kimmich. De middenvelder van Bayern München zou komend seizoen Toni Kroos moeten vervangen in het Santiago Bernabéu. De landgenoot van Kimmich zet na het aanstaande Europees Kampioenschap een punt achter zijn loopbaan.

Kimmich heeft in München nog maar een contract tot de zomer van 2025. Als Bayern nog iets aan hem wil verdienen, zal het hem deze zomer moeten verkopen. Volgens BILD zou Real Madrid hem graag naar de Spaanse hoofdstad om daar zijn stoppende landgenoot Kroos op te volgen.

Artikel gaat verder onder video

In de jacht op Kimmich heeft Real Madrid wel concurrentie van FC Barcelona, waar nieuwe trainer Hansi Flick enorm gecharmeerd is van de middenvelder. Voordeel voor de Madrilenen is wel dat zij het hoge salaris van de Duitser wel kunnen betalen, in tegenstelling tot de Catalaanse aartsrivaal.

Ook een langer verblijf in de Allianz Arena behoort nog altijd tot de opties. Kimmich is namelijk een groot fan van Pep Guardiola en de kersverse trainer Vincent Kompany hanteert een vergelijkbare filosofie als de Spanjaard. Mocht hij een nieuwe verbintenis ondertekenen in Zuid-Duitsland, zal hij vermoedelijk wel genoegen moeten nemen met een minder salaris.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Koeman verbijstert Oranje-fans: 'Maatsen niet, maar hij wel? Een regelrechte schande!'

Niet alle fans van Oranje zijn te spreken over de definitieve EK-selectie van Ronald Koeman.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dat is toch een lastige keuze. FC Platzak waar je maar mag hopen dat er geld is om iedereen optijd in te schrijven of Real Madrid waar je gouden schoenen moet vullen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen