Feyenoord kondigt terugkeer Pascal Bosschaart aan: 'Dat blijft de hoogste prioriteit'

28 mei 2024, 10:26
Foto: © Imago

Pascal Bosschaart keert komende zomer terug bij Feyenoord, waar hij de leiding krijgt over de Onder 21. De 44-jarige voormalige verdediger wordt de opvolger van Melvin Boel, die dat elftal de afgelopen twee seizoenen onder zijn hoede had. Bosschaart werd afgelopen seizoen door de Stadionclub gedetacheerd bij FC Dordrecht.

Bosschaart kent een rijk verleden bij Feyenoord, waar hij als speler de jeugdopleiding doorliep en na zijn doorbraak in het shirt van FC Utrecht in 2004 terugkeerde. Na het beëindigen van zijn actieve carrière startte hij zijn trainersloopbaan op bij IJsselmeervogels, waarna hij drie jaar als assistent- en tweemaal als interim-trainer verbonden was aan SC Cambuur. Afgelopen zomer werd hij door Feyenoord gedetacheerd bij FC Dordrecht, waar hij als assistent van Michele Santoni (die eerder deze week zijn vertrek aankondigde) werd aangesteld.

Artikel gaat verder onder video

Vanaf deze zomer loopt Bosschaart dus opnieuw op Varkenoord rond. "Er liggen hier op Varkenoord de komende seizoenen voor zowel mijzelf als voor het team mooie uitdagingen klaar", wordt de oefenmeester geciteerd op de clubsite. "Uiteraard blijft de hoogste prioriteit om zoveel mogelijk spelers af te leveren aan Feyenoord 1. Maar het moge duidelijk zijn dat we als ploeg ook weer voor het hoogst haalbare zullen gaan", kondigt Bosschaart zijn belangrijkste doelstellingen aan.

Feyenoord maakt bekend dat Bosschaart voor twee seizoenen heeft getekend.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wie is Brian Priske, de mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord met een opvallende Nederlandse link?

Een eerste introductie met Brian Priske, de mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen