'Kijkcijferkanon' Vandaag Inside óók goud waard voor Hélène: Oranjezomer doorbreekt magische grens

28 mei 2024, 15:31
Foto: © Talpa

Valentijn Driessen doet zijn status als 'kijkcijferkanon' voor Vandaag Inside eer aan met zijn optreden in De Oranjezomer, meldt Tina Nijkamp. De kijkcijfergoeroe schrijft op Instagram dat de dagelijkse talkshow van Hélène Hendriks, die deze weken wordt uitgezonden op het tijdslot dat normaal gesproken door VI wordt bezet, maandag de grens van één miljoen kijkers wist te overschrijden.

Hendriks ontving maandag behalve Driessen ook handbalster en tv-presentator Estevana Polman, sidekick Jack van Gelder, voormalig FC Groningen-directeur Hans Nijland én verslaggever Noa Vahle. Nijkamp schrijft het doorbreken van de magische grens van één miljoen kijkers echter toe aan de chef voetbal van De Telegraaf, zo blijkt uit haar Instagram Stories.

Artikel gaat verder onder video

"Jaaa hoor!!!", opent de oud-programmadirecteur van SBS. "Valentijn Driessen scoort ook bij De Oranjezomer boven de miljoen: 1.016.000 en 20,3. Met dat laatste cijfer verwijst Nijkamp naar de kijkdichtheid in de leeftijdscategorie 25 tot 54 jaar. "Valentijn is de enige talkshowgast die zo steady goed scoort", vervolgt de kijkcijfergoeroe. "Slechts één keer scoorde hij onder de miljoen. Dat was op 26 april, met 946.000 kijkers."

Sowieso scoorde De Oranjezomer uitstekend op de maandagavond: in de top-25 van bestbekeken programma's van de dag eindigt de talkshow op een verdienstelijke derde plaats: "Echt een heel hoge plek", aldus Nijkamp. Alleen het NOS Journaal van 20.00 uur (1.511.000) en het Half Acht Nieuws op RTL4 ( 1.343.000) werden die dag beter bekeken.

© @tinanijkamp - Instagram

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp schrikt van uitspraak Hélène Hendriks: ‘Dat is hier aan tafel nog nóóit gezegd’

Hélène Hendriks is het tijdens de uitzending van Vandaag Inside niet eens met collega Johan Derksen

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Voor je het weet gaat Falentijn het ook nog eens hoog in de bol krijgen v.w.b. die kijkcijfers. Maar kijkcijferkanon ?1? Kom op zeg, ik durf wel te stellen dat Estevana Polman eerder een kijkcijferkanon is dan zure Driessen. Een geweldig mens en uiterst warme persoonlijkheid die ook nog eens niet op haar mondje gevallen is. Die mag van mij wel de vaste side-kick van het programma worden !

Goku
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Mee eens, ook nog prettig om na te kijken

Lb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Als die kwal er niet in zit jack vd Gelder kijken er 2 miljoen jammer dat hij er zit

Kevin Hommeles
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Het feit dat hij zoveel reacties uitlokt legitimeert zijn uitverkiezing. Jullie maken hem zelf groot en trappen in zijn act waarmee hij een leuk centje verdient. Kijk gewoon eens in de spiegel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen