Henk Spaan mist één specifieke naam in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor het EK 2024

20 mei 2024, 17:06
Foto: © Imago

Ronald Koeman heeft dertig spelers opgeroepen voor de voorlopige selectie van het Nederlands elftal, maar Henk Spaan mist één specifieke speler. PSV-verdediger Jordan Teze zit niet bij de dertigkoppige (voor)selectie van bondscoach Koeman, en dat kan Spaan niet echt waarderen. Jeremie Frimpong en Ian Maatsen zijn wel opgeroepen.

Als Spaan naar zijn mening wordt gevraagd over het ontbreken van Teze, antwoordt de journalist in de Hard Gras-podcast: “Dat vind ik belachelijk. Frimpong heeft niet overtuigd in het Nederlands elftal. Teze is in Jong Oranje altijd belangrijk geweest.” Suse van Kleef is het niet met hem eens en wijst Spaan erop dat Frimpong maar twee keer de kans heeft gehad in het Nederlands elftal.

Artikel gaat verder onder video

“Of Koeman weet gewoon niet hoe hij met back moet omgaan", gaat Spaan verder. "Maatsen vind ik ook een rare selectie, want hij speelt geweldig in Duitsland, maar bij Jong Oranje nooit één van de beteren. Altijd dat je denk: ‘Jezus, laat die man niet lopen’, zo verdedigend tekortschietend. Ze moeten heel specifiek, en dat geldt voor Frimpong ook, aanvallend gebruikt worden. Dan moet De Ligt wel veel lopen aan de rechterkant.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit is het virtuele schema voor de play-offs van de Keuken Kampioen Divisie

Dit is het virtuele speelschema van de play-offs, waarin de top van de Keuken Kampioen Divisie strijdt om promotie en de nummer zestien van de Eredivisie juist probeert degradatie te voorkomen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Kanthaaf
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zijn er eigenlijk nog mensen die de mening van H.Spaan relevant vinden of er zelfs maar aandacht aan geven ?

Lb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Spaan één vd grootste klootzakken niemand neem hem serieus hijzelf wel

infielder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moest door dit nieuwsbericht toch even inloggen. Echt belachelijk wat hij zegt hier wie geeft deze man een podium? Ian Maatsen staat in CL finale en Frimpong in EL finale. Zij kunnen wel beter met de druk van grote wedstrijden omgaan dan Jordan Teze. Ik kan mij niet eens herinneren welke wedstrijd hij in Oranje heeft meegedaan. Wat heeft Jong Oranje verder met echte oranje te maken?

Arie J Beukenoot
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De vraag "wie geeft deze man een podium?" vind ik wel een leuke vraag eerlijk gezegd. Men hoeft dan toch niet ver te kijken, enige regelmaat komt henkie hier toch wel voorbij.... met z'n prachtkop op de voorpagina zelfs ;). Sorry, moest dit even kwijt.... toch fijne avond gewenst!

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jordan Teze hoeft er in mijn optiek niet bij te weze, Henk. Voegt niets toe aan deze selectie

Paulito
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ach Spaan, als popi jopie en de Paus bij het programma Pisa toen ging het nog wel. Harry Vermegen stal de show. Spaan moet geen serieus platform krijgen, die man is kennelijk oud en seniel en zegt niets zinnigs meer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen