Hélène Hendriks ontvangt ondanks topprestaties op SBS6 een serieuze waarschuwing

31 mei 2024, 19:24
Foto: © Talpa

Sportpresentatrice Hélène Hendriks haalt momenteel fantastische kijkcijfers met het programma De Oranjezomer, zo ziet ook voormalig zenderbaas Tina Nijkamp. De mediapersoonlijkheid is lovend over Hendriks en het programma dat Vandaag Inside tijdelijk vervangt, maar deelt tegelijkertijd een belangrijke waarschuwing uit.

"Het programma blijft als een speer gaan", begint Nijkamp op haar eigen Instagram-pagina. Ze doelt op de hoge cijfers die het programma De Oranjezomer haalt. Donderdag haalde de vervanger van Vandaag Inside op SBS6 994.000 kijkers: "Ik kijk het zelf ook heel graag, maar ik zie één gevaar", geeft Nijkamp toe. De voormalig zenderbaas waarschuwt Hendriks voor een kliekje dat ontstaat binnen het programma.

Artikel gaat verder onder video

"Het vaste groepje gaat te veel als een kliekje voelen met allemaal onderlinge, voor de kijker niet altijd te begrijpen, opmerkingen", geeft Nijkamp, die denkt dat dit een valkuil is voor het programma, aan. Als voorbeeld haalt de 52-jarige Nijkamp de minutenlang durende nabeschouwing van een ander SBS-programma, Het Jachtseizoen, aan: “Een matig bekeken programma (Het Jachtseizoen, red.) ook nog, dus veel kijkers hadden het niet gezien en het voelde voor mij iets cringe", geeft Nijkamp tot slot toe.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee barst in lachen uit om kleding van Ronald Koeman, die te gast is bij Veronica Offside

Ronald Koeman wordt aan het begin van de uitzending door presentator Wilfred Genee geconfronteerd met zijn kledingkeuze. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.