‘Driouech-transfer naar PSV ‘tot leven gekomen’, Eindhovenaren willen snel toeslaan’

31 mei 2024, 17:16
Foto: © Imago

PSV zal na de finale van de play-offs om promotie/degradatie spijkers met koppen gaan slaan inzake Couhaib Driouech, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Volgens de clubwatcher is de situatie de laatste weken ‘weer tot leven gekomen’, waardoor de Eindhovenaren topfavoriet zijn om de 22-jarige buitenspeler over te nemen.

Volgens Elfrink is het de verwachting dat PSV na de finale van de play-ofs om promotie/degradatie van komende zondag de transfer van Driouech naar Eindhoven af wil ronden. De landskampioen was afgelopen winter nog bereid om zo'n vier miljoen euro op tafel te leggen voor de vleugelaanvaller. Het huidige bod van de Eindhovenaren is lager, weet de clubwatcher van de Eindhovenaren.

Artikel gaat verder onder video

Het was de bedoeling dat Driouech op deadline day van de winterse transferperiode al naar PSV zou gaan, maar dat ketste op het laatste moment af. Nu lijken de Eindhovenaren alsnog aan de haal te gaan met de Marokkaans jeugdinternational en troeft het de concurrentie af. Onder meer Royal Antwerp en FC Twente toonden interesse in de buitenspeler.

Met twee doelpunten en een assist in de play-offs is Driouech goed op schot, desalniettemin moet de vleugelaanvaller vrezen voor degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie met Excelsior. De nummer zestien van het afgelopen Eredivisie-seizoen ging in de heenwedstrijd met 6-2 onderuit op bezoek bij NAC Breda.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Bedrijvig PSV onderhandelt met begeerde centrale verdediger’

Directeur voetbalzaken Earnest Stewart van PSV zit niet stil dezer dagen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Willemklein1950
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

We zullen zien, één zwaluw maakt nog geen zomer. Hoop eigenlijk dat hij in Rotterdam blijft en de stap over de Maas richting Zuid maakt. Denk dat de strijd volgend jaar weer tussen Feyenoord en Psv zal gaan. Ajax zie ik nog niet aanhaken.

Bean
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

volgend jaar gaat het tussen psv en ajax. feijenoord zakt met pilske als een kaartenhuis in elkaar.

Willemklein1950
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Ha ha, zou je wel willen boontje, gaat denk ik niet gebeuren, Ajax heeft wel een tik gehad, zal tijd kosten om dat te verwerken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen