Dit is de vrouw van Virgil van Dijk en zo heten zijn kinderen

19 mei 2024, 22:00   Bijgewerkt: 23 mei 2024, 17:29
Foto: © Imago

In de aanloop naar het EK besteedt FCUpdate aandacht aan de persoon achter de internationals van het Nederlands elftal. In dit artikel vind je alles over het privéleven van Virgil van Dijk. Wie is zijn vrouw en hoe heten zijn kinderen?

Rike Nooitgedagt: de vrouw van Virgil van Dijk

Van Dijk leerde zijn vrouw Rike Nooitgedagt kennen toen hij twintig jaar was en nog bij FC Groningen speelde. Ze trouwden in de zomer van 2017.

Rike verschijnt niet veel in de publiciteit. Ze had voorheen nog een openbaar Instagram-account, maar dat is inmiddels verwijderd. Ze verschijnt ook niet vaak op het account van haar man. Wel is ze af en toe aanwezig bij voetbalgala's, als haar man in de prijzen is gevallen.

Artikel gaat verder onder video

The Sun dook al eens in het verleden van Rike. "Ik werkte als salesmanager en verkocht verschillende fashionproducten aan winkels in Nederland", zo zei ze kort nadat Van Dijk in 2013 tekende bij Celtic. "Ik hield van die baan, maar ik moest ontslag nemen om mijn man te kunnen blijven achtervolgen."

De kinderen van Virgil van Dijk

Van Dijk en zijn vrouw hebben inmiddels twee dochters: Nila (geboren in 2014) en Jadi (geboren in 2017). Ze speelden in 2022 een hoofdrol in een campagne van Van Dijk met sponsor Nike.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen