‘Bayern München geconfronteerd met bizarre vraagprijs van honderd miljoen euro voor kandidaat-trainer’

14 mei 2024, 17:44
Foto: © Imago

Bayern München kan wederom een naam wegstrepen van de shortlist voor een nieuwe trainer. De Duitse topclub zou bij Crystal Palace hebben geïnformeerd naar Oliver Glasner, maar The Eagles vragen volgens diverse Britse en Duitse media een transfersom van maar liefst honderd miljoen euro voor de Oostenrijkse trainer.

Met onder meer Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Unai Emery, Ralf Rangnick en Julen Lopetegui heeft Der Rekordmeister diverse afzeggingen te verwerken gekregen. Na de afwijzing van Rangnick besloot Bayern volgens BILD door te schakelen naar Oliver Glasner, maar ook hij zal niet de nieuwe trainer worden van Bayern München. Volgens de Duitse sportkrant was Bayern München bereid om een bedrag van 18 miljoen euro op tafel te leggen, maar Crystal Palace wil Glasner niet al na een half seizoen kwijt en vraagt daarom maar liefst honderd miljoen euro voor de oefenmeester.

Artikel gaat verder onder video

Glasner is in zijn eerste maanden vrij succesvol is bij Crystal Palace. Zo bleef de oefenmeester in zeven van zijn eerste tien Premier League-duels met de Londense club ongeslagen en werd er zelfs gewonnen van Newcastle United en Manchester United. Bayern München zal moeten doorschakelen, waarbij het zelfs mogelijk is dat Tuchel toch aanblijft bij de Duitse topclub. Iets dat tot voor kort uitgesloten werd door beide partijen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Messi geeft voetballes: Argentijn geeft vijf assists en breekt meerdere MLS-records

Lionel Messi en Luis Suarez hebben laten zien nog altijd enorm belangrijk te kunnen zijn op het veld.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen