'Ajax brengt bod uit op toptalent, transfer lijkt kwestie van tijd'

30 mei 2024, 13:07
Foto: © Imago

Ajax is in gesprek met Lillestrom SK over Daniel Johan Skaarud. Het gaat om een zestienjarige aanvaller, die op de linker- en rechtervleugel kan spelen.

Eirek Nesset Hjelvik, voetbalverslaggever van TV2, meldt dat de Amsterdammers in contact staan met Lillestrom, de nummer veertien (van zestien teams) in de Noorse competitie.

Skaarud heeft nog een lang contract bij de Noorse club en liep vorig seizoen al eens stage bij Ajax, dat hem al even op de radar heeft. Toen koos hij ervoor om bij Lillestrom te tekenen. Bij die club werd hij de jongste debutant ooit.

Artikel gaat verder onder video

Het toptalent heeft momenteel zeventien wedstrijden achter zijn naam staan, waarin hij vier doelpunten maakte en een assist gaf. Bij Ajax zou Skaarud normaal gesproken bij de beloften instromen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

balletje rond
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

En daar gaan we weer opnieuw een godenzoon welkom bij de reserve godenzonen

Bean
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

'eigen jeugd' kopen helpt altijd wel.

KROTJE
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Maar hierdoor heeft jouw cluppie toch alleen maar winst, als Ajax de plank mis slaat met die "godenzonen" ? Dan is de angel van de concurrentie voor jouw cluppie toch weg, want het nieuwe Ajax gaat een grote concurrent worden voor jouw cluppie, maar ach niet Ajax alleen, ik denk AZ en Twente ook, laat ons PSV maar er buiten laten, want die zal altijd te groot voor je cluppie zijn. Ik las trouwens hier ergens dat jouw cluppie ook een godenzoon van Ajax gaat overnemen, dus waar zeur jij er over Rudolf21, oh sorry ik bedoel balletje rond.

Dropkick
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

En weer een Top talent 👏

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Wel vreemd dat "eigen" jeugd op dit moment kan behouden, maar wel weer nieuwe spelers wil aantrekken

Storm
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Pasgeleden op deze website te lezen: Psv is geinteresseerd in een jeugdspeler van Anderlecht... Feyenoord is geinteresseerd in een jeugdspeler van Ajax.... En dan: nul commentaar. Moet je zien wie er weer opmerkingen komen maken nu Ajax interesse heeft in een jeugdspeler. Wat zijn ze toch allemaal begaan met Ajax... En maar blehren over eigen jeugd of Ajax de koopclub...

Goku
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ik bedoelde dat je als Ajax zijnde zoveel investeert in jeugd spelers, en die dan toch weglopen, is er iets mis in je organisatie. Zou eerst dat oplossen voor dat je andere spelers gaat halen, en het zich herhaald. Zonde van de tijd en geld. Ben ik nu duidelijk genoeg??

KROTJE
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

@Storm, altijd als het om Ajax gaat dan krijg je van vooral het bekende 'groepje' ik noem ze maar 010-Ajaxhaters van die heerlijke meninkjes met een vernederende ondertoon, puur kinderlijk en zinloos gedoe. Notabene dat er bij de club uit R'Dam-Zuid zelf nog zo veel geregeld moet worden, nog geen coach omdat die club 'te diep in de buidel moet grijpen', een Lingr die niet weg wil, veel spelers die weg willen en nu die club uit R'dam-Zuid zelfs een godenzoon willen contracteren, hoe vreemd is het dan. Af en toe wordt dit groepje door één of twee integere reageerders van die club gecorrigeerd hoor dat wel, maar niet door de overige. Je moet het zien als dat dit groepje stiekem onrustig aan het worden is, omdat niet zeker is dat de 'successen' voortgezet zullen worden en hun club misschien een figurantenrol krijgt toebedeeld. Gewoon oor in oor uit en op hen neerkijken.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

De hoogmoed en Arrogantie is er alweer met je neerkijken. Wat gaat dit weer een prachtig seizoen worden. En wat is het toch heerlijk rustig in Zuid. Wat een goed beleid. Geen overhaaste beslissingen.
De angst zit er wel heel erg diep in bij deze Feyenoordhater. Trek je pamper maar vast aan voor wat komen gaat.

Storm
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het feit dat er vanalles aan de hand is binnen Ajax is al idioot lang bekend, maar jij blijft er maar over doorzeuren. Je valt onophoudelijk in herhaling, trekt continu alles in twijfel wat er bij de club gebeurd en levert commentaar alsof jij de juiste oplossingen voor allerlei zaken in pacht hebt. Soms zelfs alsof je inside info hebt over de gang van zaken binnen de club. "Zonde van de tijd en het geld" is een tekst van jou. Welk belang heb jij erbij wat Ajax met de tijd en het geld doet? Nul. Het zijn je zaken niet en het is voor jou van geen belang. Wat mij betreft ben je een stoker. Ga lekker bij je eigen clubje de gang van zaken na. Ga je daar wat over oreren met je wijsheden.

Storm
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Je moet je stukje tekst eens teruglezen. Met je "hoogmoed" en "arrogantie". Pot ---> Ketel.

Goku
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

@krotje, zeg ik dan wat verkeerd? Beetje flauw, ik zeg wat, KC begrijpt me altijd verkeerd, dan leg ik uit en dan begin jij over 010 groepje. Daarnaast reageerd KC op elk Feyenoord bericht maar wordt boos als we dat bij Ajax doen. Dacht dat we het station voorbij waren om elkaar aan te vallen...

KROTJE
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Kinky Jacoba, ja ik ben hoogmoedig en arrogant en kijk op type als jij neer. Het gaat prima in Zuid houden zo, maar wat zeur jij nou steeds over Ajax in Ajaxartikelen ? Wil jij als supporter van de club uit Zuid, die na zoveel jaren nu pas een beetje om de hoek komt kijken opmerken dat Ajax niks is ? Historisch besefje nog moeten leren ? Het gaat helemaal niet prima in Zuid, de onrust sluipt nu al binnen, het is jouw wensdenken gebaseerd op fantasie. In het komende seizoen wil ik prestaties van je club zien, daden en kein Geloel zou Happel gezegd hebben, maar ja jij al wel niet weten wie Happel was, ben je te dom voor. Jouw angstzweet ruik ik nu al. Jaloers, nijd jegens Ajax zijn de basis ingrediënten van jouw leven, treurig en eigenlijk heel zielig Kinky.

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Lol Strom, jij hebt zeker het alleen patent om op Ajax artikelen te reageren. Je bent gewoon een stumpertje, wie zijn clubje niet ziet winnen en dat niet kan verkroppen en iedereen die wat over Ajax zegt is een loser, stoker enz. En dan maakt het niet uit wie het zegt een account hier, een prof speler, journalist, analist, oud spelers en zelf oud Ajax speler zijn debielen en moeten hun kop houden. Maar ik blijf mijn mening geven zal ze ook proberen te onderbouwen. Maar je komt nu in het club van Bean te zitten, het reageren niet waard. Ga je goed Storm alias KC..

Storm
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Als ik nu bereikt heb dat je niet meer op mij reageert...héérlijk! Dag kleuter.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

@Goku, ik bedoel jou niet en ik categoriseer jou niet als behorende tot het 'groepje': Kinky Jacoba, Balletje rond, Feyenoord1908, Rudolf21, FCJel (mindere mate) en nog enkele. Helaas ben ik genoodzaakt om man en paard te noemen. Ik heb met jou Goku, Klantenservice, Flamingo, Jurgen en Mike en nog enkele andere in de sporadische onderlinge discussies die wij hebben nooit problemen, ieder zijn mening en die respecteren wij wederkerig vind ik. Ik begrijp Storm wel als hij af en toe uit zijn slof schiet als Balletje Rond, de Schaduw van Rudolfje21 die trouwens al geëmigreerd is weer een reactie inzendt. Geldt ook voor Kinky Jacoba, zij zijn beroeps ophitsers. Storm's reactie is een optelsom van al die negatieve rotzooi over Ajax die van dat groepje 010-kant afkomen, opvallend weinig tot geen van PSV-ers, AZ-ers, Twentenaren, vreemd. Als je de chronologie van de reacties op dit artikel volgt/naloopt dan zie je bovenaan: Balletje Rond en dan haakt iedereen op in en dan krijg je reacties op reacties. Voor het overige doelde ik in mijn reactie niet op jou, misschien komt het zo over, misverstandje.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Zakdoekje krutje? Denk om je bloeddruk mannetje. Voor je het weet lig je gestrekt.

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

👍krotje

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Kinky Jacoba, ik ben sterker dan jij denkt, jij bent onzeker en heel erg ongelukkig met je zelf, alleen het feit dat je meteen op mijn reactie reageert bewijst het. Wie de schoen past trekke hem aan.....angstzweetje.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ik ben altijd vrij zeker en heel gelukkig met mezelf. Kijk even in de spiegel krutje. Het feit dat je supersnel op mijn berichten reageert is gewoon beangstigend. Misschien moet je wat professionele hulp inschakelen voor je angst en paniekaanvallen. De angst zit er erg diep in bij je. En een beetje anger management kan ook geen kwaad. Wat Feyenoord al niet met je kan doen. Gaat weer een mooi seizoen worden. O ja dat is waar ook Happel was een goede vriend van mijn opa.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kinky Jacoba, ik hou er mee op om jouw reacties te lezen, dus deze lees ik ook niet, ze zitten vol gif, stront, jaloezie, dommigheid, angstzweet. Ik reageer niet meer op jouw proza, dus stuur ze maar in. Er is iets niet goed met je. Fijn weekend.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen