Aanvaller meldt zich (opnieuw) bij Ajax en doet direct uitspraak tegen nieuwe trainer

21 mei 2024, 20:42
Foto: © Imago

Christian Rasmussen meldt zich in de voorbereiding weer bij Ajax. De 21-jarige aanvaller, afgelopen seizoen verhuurd aan FC Nordsjaelland, is niet van plan om in Denenmarken te blijven en geeft in gesprek met Tipsbladet aan dat hij vol voor zijn kans in Ajax 1 gaat.

Rasmussen werd in het begin van het seizoen door Ajax verhuurd aan de Deense club, maar kon over het algemeen weinig indruk achterlaten. In 33 optredens wist de aanvaller slechts zes doelpunten te produceren. Drie daarvan waren in de Conference League en de andere drie in de Deense beker. Nordsjaelland beschikt over een koopoptie, maar deze wordt vermoedelijk niet gelicht.

Artikel gaat verder onder video

Daarom gaat Rasmussen aankomende zomer voor zijn kans bij Ajax 1. “Het plan is om mezelf aan de nieuwe trainer te laten zien en mijn kans te grijpen tijdens de voorbereiding en de oefenwedstrijden”, zegt de Deen. Het is echter nog niet duidelijk wie de nieuwe trainer van de Amsterdammers wordt. De verwachting is groot dat Francesco Farioli van OGC Nice volgend seizoen de scepter zwaait bij Ajax.

Rasmussen heeft overigens ook andere opties buiten Ajax, maar wil daar niet op ingaan. “Ik wil niet in een plan B stappen. Ik begin met plan A en ga er 100 procent voor in plaats van al ergens anders in gedachten te zijn”, zegt de aanvaller.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Henderson ergert zich ‘kapot’ aan teamgenoot bij Ajax en grijpt op het veld in

Jordan Henderson ergerde zich in de tweede helft van Ajax - Almere City zichtbaar aan Brian Brobbey.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Rasmussen is één van die talenten die door Ajax de afgelopen tijd verwaarloosd werd. Rasmussen heeft met goede begeleiding en serieuze aandacht potentie genoeg om met de A1 te kunnen meedraaien.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen