Oude bekende moet Ajax teleurstellen en wijst trainerschap af

5 april 2024, 16:25   Bijgewerkt: 5 april 2024, 16:54
Foto: © Imago

Erik ten Hag staat niet open voor een terugkeer bij Ajax. The Athletic meldt dat de clubleiding van de Amsterdammers de trainer, die tussen 2017 en 2022 succesvol was in de Johan Cruijff ArenA, graag zou willen terughalen. De oefenmeester zou daar zelf geen trek in hebben.

Manchester United gaf donderdagavond op bezoek bij Chelsea in de absolute slotfase de overwinning uit handen en ging met een pijnlijke nederlaag richting huis (4-3). Volgens The Athletic is het in het kader van de toekomst van Ten Hag voor INEOS, sinds eind vorig jaar mede-eigenaar van Manchester United, van belang of het komt door ‘een gebrek aan voetbalintelligentie bij de spelers óf de opdrachten van de trainer’.

Artikel gaat verder onder video

Hoewel Ten Hag op de schopstoel zit in Manchester, geeft het Britse medium aan dat de kans aanwezig is dat de Nederlander zelf vertrekt aan het einde van het seizoen. ‘Verschillende clubs in Europa zien Ten Hags eerste seizoen als een overprestatie gezien de middelen en het huidige seizoen als een lichte onderprestatie. Onderaan de streep betekent dit dat hij goed werk heeft afgeleverd.’

Een van de opties voor Ten Hag is een terugkeer naar Ajax, alhoewel het niet duidelijk is of de schorsing van algemeen directeur Alex Kroes invloed heeft op de interesse vanuit Amsterdam. Hoe dan ook kan Ajax beter verder kijken, want het medium weet namelijk dat de oefenmeester niet zit te wachten op een terugkeer naar Nederland.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Michael van Praag is spijkerhard voor Alex Kroes wegens plegen van vermeend strafbaar feit

Michael van Praag reageert op het nieuws rondom Alex Kroes, die door de Raad van Commissarissen van Ajax per direct geschorst is.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik snap Erik ten hag helemaal die wil niet in deze beerput in stappen

Laurens1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Als Erik ten Hag zou zeggen ik kom graag terug Mag hij van de directie in Manchester direct het vliegtuig pakken, scheelt hen weer afkoopsom, want eruit gaat hij daar!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen