Ibrahim Afellay wordt massaal uitgelachen na verspreking over RvC-lid van Ajax

8 april 2024, 12:02
Foto: © NOS Studio Voetbal

Ibrahim Afellay heeft zondagavond een verspreking gedaan aan tafel bij Studio Voetbal. De analist wees de Raad van Commissarissen aan als schuldige voor het aanstellen van Alex Kroes, die vorige week werd ontslagen wegens handel met voorkennis. Afellay ging vervolgens de mist in met het noemen van de naam van Annette Mosman.

“Alex Kroes heeft niet slim gehandeld, dat klopt. Maar de RvC heeft gehandeld op basis van vertrouwen. De RvC van Ajax heeft toch al zóveel fouten gemaakt, dat ze eigenlijk alles helemaal goed zouden moeten doorspitten?”, denkt de oud-voetballer. “Dat hebben ze in dit geval óók weer niet gedaan…”

Artikel gaat verder onder video

Afellay komt met een grappige verspreking. “De RvC is ook degene die het rapport heeft laten controleren door KPMG. Mevrouw Mosselman…”, zegt de analist, die vervolgens onderbroken wordt door Jeroen Stekelenburg. “Zeg ken jij de mosselman, de mosselman, de mosselman”, zingt zijn collega, die daarmee de hele studio aan het lachen brengt.

Afellay, die in eerste instantie kan lachen, blijft doodserieus, terwijl onder meer Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk niet meer bijkomen. “Dat is ook de vrouw die heeft gewerkt bij KPMG. Zo’n onderzoek moet je toch laten doen door een onafhankelijk bedrijf?”, vraagt de voormalig speler van PSV zich af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Opstootje buiten beeld tussen twee spelers van Ajax na zesde treffer Feyenoord

Na het zesde doelpunt van Feyenoord in de Klassieker tegen Ajax, in de 66ste minuut gemaakt door Igor Paixão, heeft er buten beeld een woordenwisseling plaatsgevonden tussen twee Ajacieden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen