Feyenoord-supporters ergeren zich groen en geel aan bericht van FC Volendam

5 april 2024, 10:30
Foto: © ESPN

Een bericht van FC Volendam na afloop van de remise van de Palingboeren tegen Feyenoord heeft voor ergernis gezorgd bij de supporters van de laatstgenoemde club. Op sociale media schreef FC Volendam dat de wedstrijd 110 minuten geduurd zou hebben, waarmee de club doelde op de hoeveelheid extra tijd die scheidsrechter Ingmar Oostrom toevoegde aan de wedstrijd. Supporters van Feyenoord vinden dat FC Volendam hier niet over moet zeuren.

De Volendammers waren overduidelijk tevreden met een punt tegen Feyenoord, waardoor de Oranjehemden in het eigen KRAS Stadion regelmatig het tempo uit de wedstrijd besloten te halen. Uiteindelijk rekt de hekkensluiter zó veel tijd, dat scheidsrechter Oostrom besloot tien minuten extra tijd toe te voegen aan de wedstrijd. Direct na het laatste fluitsignaal kwam de nummer laatst van de Eredivisie nog even terug op de beslissing van de arbiter: "WE DOEN DIT 110 MINUTEN SAMEN". schreef de club op alle sociale media.

Artikel gaat verder onder video

Het bericht zorgt voor irritatie bij supporters van Feyenoord: "Deze post is echt schaamteloos", schrijft een supporter van de Rotterdammers. Een andere aanhanger van Feyenoord reageert ook duidelijk: Ik ben klaar met die ploegen die tijdrekken en dan over de blessuretijd gaan zeiken", schrijft hij op X. "Ik hoop dat jullie eruit vliegen, vanaf minuut 1 anti voetbal", plaatst een andere supporter van de nummer twee van de Eredivisie onder het bericht van FC Volendam op X.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen