Perez slaat handen voor zijn ogen en lacht Driessen compleet uit na opmerking over Ajax

12 maart 2024, 20:13
Foto: © ESPN/VandaagInside

Valentijn Driessen vindt dat Ahmetcan Kaplan te veel opgehemeld wordt, aangezien de Turkse centrale verdediger van Ajax vooralsnog niet serieus getest is. De journalist merkt op dat iedereen 'na twee goede passes' direct enthousiast is, waar Kenneth Perez het niet mee eens is. De analist van ESPN moet in het programma Voetbalpraat lachen om de uitlatingen van Driessen.

"Kaplan speelt twee ballen van vijf meter naar dezelfde kleur en heel Nederland staat gelijk op zijn achterste benen van: wat een geweldig talent, dat ze dat gezien hebben", steekt Driessen van wal. De uitlatingen van de Chef Voetbal van De Telegraaf zorgen voor gelach en verbazing bij Perez, die naast hem zit: "Op basis van die twee ballen wordt dat gezegd ja, verder niet nee. Oriëntatie niet, de rust die hij uitstraalt niet", zegt Perez cynisch, die Driessen vervolgens ziet knikken: "Jezus, Valentijn man!"

Artikel gaat verder onder video

De journalist legt zijn standpunt verder uit: "Welke tegenstand heeft Kaplan nu gekregen? Wat deed Aston Villa eigenlijk in Amsterdam? Eerst bewijzen op topniveau in wedstrijden waar het er echt om gaat", zegt Driessen. Perez snapt niet waarom de journalist van De Telegraaf de thuiswedstrijd van Ajax tegen Aston Villa, een topploeg uit de Premier League, niet laat meewegen in zijn oordeel: "Bij Aston Villa denk je ook: waar zijn deze mensen mee bezig? Het is heel makkelijk voor veel Ajacieden om zich daarin staande te houden", besluit Driessen.

Met wie ben jij het eens?

Laden...
1615 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Niet direct om Kaplan, maar ik was in de gelegenheid om naar Voetbalpraat te kijken met Vermeulen, Perez, Driessen en de sympathieke presentator Bouwman. Wat mij opvalt is de zure verschijning van Driessen, wat ziet deze persoon toch ongelukkig en gestresst uit. Nu begrijp ik zijn uithalen en sneren naar zowel Feyenoord, PSV als Ajax, naar andere clubs minder. Wat Kaplan betreft, ik denk dat vele kijkers schijt aan Driessen's reactie heeft.

CG
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ach, deze twee personen neem ik toch niet zo serieus als dat het zou moeten zijn. Aan roddelpers, daar hebben we vooraf al zeker niets aan!!!

Waarom19
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Valentijn Driessen heeft zelf nooit gevoetbald ha ha ha .. en gaat de lezers en kijkers vertellen wat goed en niet goed gaat in het voetbal. Valentijn kan beter bij de bakker of slager werken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen