Derksen ziet Ajax-speler gigantisch door de mand vallen: 'Ben je gek? Obligaat is het!'

16 maart 2024, 09:53
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen is nog altijd van mening dat Jordan Henderson Ajax niet verder gaat helpen. De middenvelder kwam afgelopen winterstop over van Al-Ettifaq en werd gezien als de nieuwe leider van de Amsterdammers, maar de overgang heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. Wim Kieft is daarentegen wél enthousiast over Henderson, iets wat Derksen niet kan begrijpen.

“Al met al, is die Henderson natuurlijk ook een aankoop van niks”, begint René van der Gijp in de uitzending van Vandaag Inside. “Maar dat heb ik van te voren gezegd, dat is zo’n ijverige jongen op het middenveld, maar hij voegt niks toe”, reageert Derksen onmiddellijk. Hélène Hendriks meldt dat Kieft het wel ziet zitten in Henderson. “Hij vindt het een fantastische speler.”

Artikel gaat verder onder video

Van der Gijp weet niet wat hij hoort. “Waarom vindt Wim hem zo’n fantastische speler?” Hendriks: “Hij zet de lijnen uit, hij passt naar de juiste kleuren.” Derksen komt nog voordat Hendriks is uitgepraat met zijn mening. “Ben je gek? Obligaat is het. Onbegrijpelijk dat die man voor het Engelse elftal geselecteerd is”, reageert De Snor.

Oproep Wijnaldum zorgt voor verbazing

Niet alleen de oproep van Henderson zorgt voor verbazing aan tafel bij Vandaag Inside. Van der Gijp is van mening dat Georginio Wijnaldum niet in aanspraak komt voor een oproep bij het Nederlands elftal. “Die man heeft afscheid genomen van het voetbal…”, doelend op de transfer naar Saudi-Arabië. “Wat zou voor Ronald Koeman de reden zijn om hem op te roepen?”, vraagt Hendriks haar af. “Omdat Koeman vindt dat de Nederlandse competitie geen maatstaf is. Hij is bang dat Joey Veerman en Mats Wieffer internationaal niet kunnen”, reageert Gijp.

De transfer van Henderson valt tot nu toe tegen

Laden...
349 stemmen

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ja Johan dat zien we allemaal behalve in Amsterdam, die houden hoop. Net als wij ook doen met bepaalde spelers.

Jay Fanta
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Derksen is een infantiele sukkel en zijn maatje Gijp een manisch depressieve alcoholist die door niemand serieus worden genomen.

Waarom19
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Gijp kan alleen meepraten over neuken en lacht daar zijn salaris bijelkaar

Waarom19
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Derksen is toch die man die de uitstraling heeft van een zwerver die alles beter denkt te weten over voetbal.

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Persoonlijk vind ik Henderson helaas ook niet van toegevoegde waarde. In het land der blinden is één oog koning. Kroes zal echt de bezem door de selectie moeten halen om weer iets te mogen beteken nationaal en internationaal!

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben het met je eens, maar Kroes krijgt het moeilijk om al deze spelers van de hand te doen, zal een vermogen kosten en wat blijft er dan over om te halen? Denk dat het een mix wordt met jeugdspelers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen