Johan Derksen schoffeert tafelgast: 'Ik ga niet met jou in discussie, het is allemaal gelul!'

14 maart 2024, 08:40
Foto: © SBS 6

Angela de Jong heeft zich gestoord aan de uitzendingen van Vandaag Inside waarin de angstcultuur bij omroep WNL werd besproken, zo heeft ze woensdagavond duidelijk gemaakt in het programma. Het leverde een korte discussie tussen De Jong en Derksen op, maar die werd door De Snor - die niet meer verder wilde - al snel beëindigd. 

Derksen liet zich onlangs hard uit over onder meer Eva Jinek, Roos Moggré, Leonie ter Braak en Merel Westrik, die zich kritisch hebben uitgelaten over omroepbaas Bert Huisjes. Derksen verdedigde Huisjes in de uitzendingen van Vandaag Inside: "Die types die nu elf jaar na dato daar nog over lopen te zeiken, die hadden toen wat moeten zeggen. En wie zijn het? Dat tutje uit Tukkerland die nou ergens ballonnen staat op te blazen. Dus die heeft het niet gered”, zei Derksen destijds over Leonie ter Braak. De Jong rekende in haar column voor het Algemeen Dagblad al hard af met Derksen en liet woensdagavond in de uitzending van Vandaag Inside opnieuw blijken zich niet te kunnen vinden in de kritiek van De Snor. Het deed Derksen weinig

"Ik lees haar columns, dus voor mij is het niets nieuws. Ik vind het huisvrouwen gemompel, ja", zegt Derksen over De Jong. "Het is allemaal gebeurd, waar mensen nu voor gestraft worden, in een tijdperk waarin dat heel normaal was, toen zag de wereld er totaal anders uit. Toen had niet iedereen de neiging om voor de bühne te deugen. Ik begrijp best dat tijden zijn veranderd en er een andere managementstijl aangelegd moet worden", geeft Derksen toe. "Toen ik hoofdredacteur was en ik was op een tafel gaan schreeuwen, vond iedereen dat heel normaal. Sterker nog: ze zagen dan de leider."

Artikel gaat verder onder video

Derksen heeft er moeite mee dat er naar zijn mening zaken van jaren geleden naar boven gehaald worden: "Dat vind ik dus het treurige, het zijn dingen van twaalf jaar geleden", zegt de oud-voetballer, waarna De Jong hem onderbreekt: "Het rapport van Van Rijn is gewoon van het afgelopen jaar, de enquête die daar in gehouden is. De verhalen over WNL zijn net zo goed nog van vorig jaar", zegt De Jong, waarna Derksen duidelijk reageert: "Ik heb helemaal geen zin om met je in discussie te gaan, want ik vind het allemaal gelul!"

Bekijk hieronder de volledige video!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    39
    + 1
avatar

Die Angela de Jong denkt ook dat ze het geweten van Nederland land is! Haar enige kwaliteit is roeren in de stront van een ander, zo lopen er in Nederland meer rond overigens. Het meest verbazingwekkende is dat ze er nog voor betaald krijgen ook!

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

En wat doet het programma: " Vandaag Insite."???????? Volgens mij hetzelfde. En zij mogen dat van dat linkse soojtje in Hilversum en justitie. Als een ander iets zegt komt hij voor het linkse gerecht. En anders wordt hun de mond gesnoerd door dat linkse fascistische demissionair kabinet

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Elke dag een stuk of 6 'topics' over een programma ,wat niet eens een voetbalprogramma is. Ook steeds dezelfde reacties van veelal mensen die het niks vinden ,en vaak ook nooit kijken Mijn advies kijk gewoon niet . En laat anderen die het wel leuk vinden in hun waarde . De kijkcijfers zijn gewoon prima ,dus men heeft een doelgroep .

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Och meneer ik reageer alleen op vi. Dus ze moeten daar gaan zitten en mogen geen mening hebben . Lekker saai . Alle andere talkshows zijn al zo saai en vallen meestal om ,omdat ze geen kijkers hebben . Er zijn zat shows waar ik geen zak aan vindt maar als jij die wel leuk vindt ga je gang . Jij maakt je zo druk om vi . Laat gaan man

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik keek ook altijd naar VI...tot dat gedoe met de toeslagaffaire, Groningen en de wolf begon. Toen waren deze die onderwerpen hét gesprek in hun show. Tot overmaat van ramp begon de oorlog tussen Israël daar in de Gaza...iets waar ze naar mijn mening, het volste recht toe hadden. Maar Derksen kon het niet hebben dat Israël geen precisiebommen gebruikten waardoor ervele Palestijnse slachtoffers vielen. Maar wat voor slachtoffers vielen er toen Isreal werd aangevallen? Sindsdien kijk ik geen aflevering meer, ik was het toen echt meer dan zat dat Derksen dingen mocht uitkramen zonder dat iemand hem stopte.

cam flex
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ik keek graag naar vi. Maar wat ze nu doen voor 8000 euro per uur is werkelijk walgelijk. Geen enkele inhoud en pure onzin. Ik haak af. Direkt van de buis halen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen