Derksen: 'Er is nog nooit iemand in de mediawereld zoveel onrecht aangedaan als hem'

22 maart 2024, 08:17
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen schaart zich vierkant achter Tom Egbers. Laatstgenoemde kondigde donderdagmiddag dat hij een kort geding gaat aanspannen tegen de NOS, dat hem vorig jaar maart beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Bij Vandaag Inside krijgt de sportcoryfee steun van Derksen.

"Er is nog nooit iemand in de mediawereld zoveel onrecht aangedaan als Tom Egbers. Het ergste vind ik nog dat de 'mannetjes' die nu bij Studio Sport zitten nooit in solidariteit hebben getracht bij een collega", begint Derksen. "Er is geen één argument te bedenken waarom Tom op non-actief moest", gaat De Snor verder.

Artikel gaat verder onder video

"Maakt hij kans om het kort geding te winnen?", vraagt Wilfred Genee zich af. "Het zou me eerlijk gezegd verbazen als hij geen gelijk zou krijgen. Ik ben het volledig met Johan eens", zegt tafelgast Job Knoester. "Het is schandelig hoe Tom is behandeld." Derksen: "Hij blijft hier van harte welkom. Een uitstekende collega, die bij de NOS als oud vuil wordt weggezet.

Bekijk hieronder het hele fragment uit Vandaag Inside:

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rip visser
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ach Derksen weet het fijne er ook niet van. Die oude koleren zeikert.

Frans de Vries
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Die Derksen denkt echt werkelijk over alles en iedereen alles te weten. Bagatelliseren dat is waar hij goed in is, hij vindt zichzelf wel een vreselijke wijsneus maar het tegendeel is waar. Om over van der Gijp nog maar te zwijgen die snapt werkelijk niets van wat er allemaal besproken wordt, alleen over voetbal kan hij wel mee praten, verder beperkt hij zich alleen maar tot vulgaire praatjes, als er maar veel vieze woordjes gebruikt worden is hij helemaal in zijn sas. En lachen om zijn eigen grappen en grollen daar is hij een expert in.

kib*
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Derksen zei onder ander: "Er is nog nooit iemand in de mediawereld zoveel onrecht aangedaan als Tom Egbers." 'Nog nooit iemand' Derksen vergeet zichzelf toch met die kaars ? Hmmm.....aparte uitspraak.

Goku
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Hij heeft hier een punt over Tom. Al weten we het fijne ook niet van, maar wat wel horen/weten is de schoring volkomen onterecht. Maar ja stem ook rechts 😁

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Veel mensen reageren vaak als derksen wat zegt , alleen op de persoon derksen . Ik ben het ook niet altijd met hem eens Maar wat jij zegt goku hij heeft hier een punt . Hij heeft wel vaker goeie argumenten ,maar die sneeuwen helaas vaak onder ,door persoonlijke meningen .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen