Grote verandering bij Vandaag Inside op komst: 'Echt ongelooflijk, ze spreekt meer dan Van der Gijp!

13 maart 2024, 13:52
Foto: © SBS

Merel Ek moet in de toekomst gaan aanschuiven als tafelgast bij Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp in het programma Vandaag Inside. Dat is althans de mening van mediadeskundige Victor Vlam, die heeft gemeten dat Ek in het populaire programma op SBS6 meer aan het woord is als vaste tafelgasten als Van der Gijp en sportverslaggever Valentijn Driessen.

Ek is namens SBS6 vaak te gast aan de bar in het programma, waarin het voetbal en het dagelijkse nieuws besproken en doorgenomen wordt. Ek zit er net als haar collega Sam Hagens om het politieke nieuws te duiden, maar is opvallend vaak aan het woord, zo is Vlam opgevallen: "Merel is constant aan het woord. Zij spreekt zeventien procent van de tijd en spreekt daarmee meer dan Van der Gijp en Driessen", geeft Vlam aan in de podcast De Communicado's.

Artikel gaat verder onder video

Het valt de mediadeskundige op dat Ek niet vaak het woord opeist, maar in de uitzendingen van Vandaag Inside volop kansen krijgen van presentator Wilfred Genee; "Ze krijgt gewoon echt heel vaak de bal toegespeeld door Wilfred en dat maakt die uitzending ook gewoon echt daadwerkelijk beter. Maar het is echt ongelofelijk hoeveel zij daar aan het woord is", vindt Vlam, die pleit voor promotie van de journaliste binnen het populaire televisieprogramma.

"Ik denk als iemand er zoveel aan het woord is, zet die persoon dan ook gewoon aan tafel. Geef haar die promotie tot tafelgast. Dat verdient ze gewoon", besluit Vlam, die het zowel voor het programma als Ek zelf een goede stap zou vinden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Matthieu Laporte
Link gekopieerd!
    62
    + 1
avatar

Ik heb genoten van het programma toen Johan een dagje ziek was. Dat eentonige gelul van die oude man verstikt het programma. René was weer flink aan de praat en lachte weer en kreeg de studio helemaal mee met zijn anekdotes. Dat Merel meer zou praten dan René komt door die sullige snor met z'n gedram. Ik hoop dat John hem flink kort op zijn salaris door ziekte doordat hij vrouwen die zwanger worden als kostenpost opvoert, moet je nagaan wat het John kost als snoreman ziek word. Het team wat er zat bij de afwezigheid van Derksen was gewoon top.

Harold Joels
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Mee eens, wat een lulhanhes is dat zeg met zijn stomme gelach..komt geen zinnig woord uit. Dombo 1e klas.

Hoanne
Link gekopieerd!
    135
    + 1
avatar

Ruil aub Gijp in voor Merel, het dwaze gelach van hem maakt het programma stuk. Zelfs serieuze onderwerpen worden door hem belachelijk gemaakt en zijn inbreng is dus nihil!

ThommZzz
Link gekopieerd!
    95
    + 1
avatar

Ja bah al dat gelach. Daar zit niemand op te wachten. Ik heb een tip. Zet lekker Studio Voetbal op. Daar wordt niet gelachen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Fcviupdate ?!

Mies1233
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Gijp gebruikt ook geen ingewikkelde of woorden waarvan je denkt, daar zit inzicht in.

Stekeltie
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Volgens mij is Helene Hendriks, met haar programma hard op weg om Gijp en co van het toneel te verdrijven

RuudenNel08
Link gekopieerd!
    36
    + 1
avatar

Meerdere kijkers storen zich aan het gebalk van gijp en de sex getinte op merkingen .hij ligt de hele dag op de bank zegt hij porno te kjken? Voor hem zijn er wel anderen.ook die arm om de gast zijn stoel is aanstoot geven.als iemand veel over sex praat en doet alsof hij het iedere dag doet dan komt hij veel tekort. Ook de betweter met snor kan beter naar den haag verhuizen vlak bij de 2ekamer wij nemen hem niet meer serieus. Ik vind zomeravond beter .

ouwe kaas
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Een programma met en voor dombo's.

Performance
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

absoluut waar, die van der Gijp kraait heel veel onzin uit, dieper gaande onderwerpen drukt ie zichzelf naar de achtergrond, seksistisch wezen die het hardt lacht om zijn eigen misselijke misplaatste grappen, zou haar een zeer interessante optie vinden definitief aan tafel toe te voegen, komt dit programma alleen maar ten goede, mensen zijn van der gijp helemaal zat

Protagon
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Het is niet meer te volgen met dat achterlijke gegier en mensen steeds de arm om de nek slaan. Idd, alleen over neuken en als er mensen aanwezig zijn die iets zinnigs te zeggen hebben, dan schatert Gijp ertussen door als een randdebiel. Met Derksen ben ik het vaker eens maar ook hij is dubbelzinnig en beiden praten als jongetjes van 17 jaar over seks. O ja, ik vin, hij ga, enzovoort, enzovoort, is erbarmelijk Nederlands!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen