Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot start met grote verrassing op het middenveld

25 februari 2024, 07:59
Foto: © Imago

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Antoni Milambo zondagmiddag in de basis start als Feyenoord het opneemt tegen Almere City. Calvin Stengs, die afgelopen donderdag tegen AS Roma wel van de partij was, begint dan op de bank bij de ploeg van Arne Slot.

Een keer eerder startte Milambo dit seizoen in de basis bij de Rotterdammers. Dat was in de wedstrijd tegen FC Volendam (3-1 winst). Na 120 minuten voetbal verwacht Slot dat niet iedereen fit is voor het affiche met Almere City, daarom ziet het ernaar uit dat Stengs op de bank begint. Mats Wieffer en Quinten Timber zullen, samen met Milambo, het middenveld van Feyenoord vormen.

Artikel gaat verder onder video

In de verdediging lijkt Slot niet te gaan wijzingen. Dat betekent dat Timon Wellenreuther, die tegen AS Roma een weergaloze partij keepte, weer op doel zal staan. Voor zijn neus staan, van rechts naar links, Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman.

De aanval ziet er vermoedelijk iets anders uit bij de Rotterdammers. In de spits lijkt Slot vast te houden aan Santiago Giménez, terwijl Yankuba Minteh en Luka Ivanusec waarschijnlijk op de flanken starten. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in het Yanmar Stadion in Almere.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:

Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Milambo; Minteh, Giménez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling Almere City:

Bakker; Ritmeester van de Kamp, Mbo Soh, Van Bruggen, Barbet, Cathline; Pascu, Pena, Post; Van La Parra, Robinet.

Wat verwacht jij van Almere City - Feyenoord?

Laden...
1393 stemmen

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Mike
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Nou laten we hopen dat Minteh wat laat zien.. tot nu toe ben ik nog niet overtuigd. Hij oogt impulsief en snel, maar zonder enige gedachte achter een actie. En als hij begint te denken, dan struikelt hij over de bal. Hij werkt wel hard, hopen dat er nu zelfs enig rendement gaat komen.

De_bal_is_rond
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Minteh is vaak 1 van de weinige die voor gevaar zorgt en z'n tegenstander kan passeren........hij is nog maar 19 en je hebt gelijk, hij oogt impulsief......waar hij aan moet werken is z'n balcontrole...... hij wilt vaak ook te veel, dan loopt hij zich regelmatig vast, of struikelt, speelt de bal te ver voor zich uit of wilt nog een 2e/3e man passeren wat mislukt

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Nou het ad dus ik wacht het wel af .

Performance
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

ziet er beter uit, Stengs een poosje op de bank laten, de laatste tijd gewoon hopeloos spel laten zien, onbegrijpelijk dat deze speler zoveel geld heeft gekost, denk dat Milambo er wat meer freule wordt gecreëerd, ben benieuwd hoe hij zich houdt op het middenveld dus lijkt mij een mooi tentamen voor hem

Peetdereuver17
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

En juist om die reden heel weinig rendement. En dat is juist wat je niet kan gebruiken. Tegen roma weer gebleken dat we aanvallend heel veel tekort komen, met name op de vleugels

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen